Birinin adı Hayriye diğerininki Nur

Gigi ve Bella Hadid'in babası milyarder iş insanı Mohamed Hadid İstanbul'da. Hafta sonu mega kente gelen iş insanı Sultanahmet’te bir otele yerleşti. Ayasofya ve Sultanahmet Camii’nde namaz kılan Hadid salı gününe kadar İstanbul'da kalacağını söyledi. Ünlü iş insanı Gigi ve Bella Hadid ile ilgili çok bilinmeyen bir bilgiyi de ilk kez paylaştı...

Ünlü model ve oyuncular Gigi ve Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid İstanbul'da.

Sultanahmet’te bir otele yerleşen Hadid, Ayasofya ve Sultanahmet Camii’nde namaz kıldı. Hadid’e gezisi sırasında emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Ömer Faruk Başaran, iş adamı Hüseyin Çelik ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç'un eşlik ettiği görüldü. Bol bol fotoğraf çekilen Hadid'in, camilerin mimarisi ve tarihi hakkında bilgi almaya özen gösterdiği görüldü.

Milyarder iş adamı Mohammed Hadid İstanbul'daki bu gezisinden önce kaldığı otelde basına açıklamalarda bulundu. Yıllardan beri Türkiye’ye geldiğini söyleyen Hadid, Suriye’nin İdlib kentinde 7 yaşından 9 yaşına kadar Arapçasını geliştirmek için yaşadığını ifade etti. 

İskenderun’da da bir süre kaldığını söyleyen Hadid, Türkiye’ye 20. kez geldiğini belirtti.

Birinin adı Hayriye diğerininki Nur

“BİR DAHAKİ SEFER ÇOCUKLARIMLA GELECEĞİM”

Türkiye’nin muhteşem bir ülke olduğunu vurgulayan Hadid, “Türkiye’yi çok seviyorum. Yemeklerine bayılıyorum. O kozmopolit atmosferi yaşamak çok hoşuma gidiyor. Manzara inanılmaz. Dünyanın en güzel ülkelerinden biri. Bir dahaki sefer çocuklarımla geleceğim. Türkiye’nin güzel yerlerini birlikte keşfedeceğiz. Bodrum gittiğim yerlerden bir tanesiydi. Bundan sonra diğer yerlere de gitmek istiyorum. Alaçatı, Antalya, Kapadokya ve Gaziantep gibi yerlere de gitmek istiyorum. Özelikle Gaziantep'e gitmek istiyorum. Zeugma Müzesi'ni merak ediyorum. Ziyaret edeceğim” diye konuştu.

Birinin adı Hayriye diğerininki Nur - Resim : 2

“BURASI İNANILMAZ BİR ÜLKE”

Gazetecilerin “Türkiye’de en çok nereyi beğendiniz?” sorusuna Hadid'in yanıtı şöyle oldu: 

“Burası inanılmaz bir ülke. Kültürün ve tarihin harmanlandığı bir yer. O yüzden tek bir yeri söylemek o kadar zor ki. İstanbul’da müzeler, saraylar, camiler var. Hepsi birbirinden güzel. Her köşeden insan birbirinden gizli hazineleri keşfediyor. Bu çerçevede burada 4-5 hafta geçirebilirsiniz. O yüzden tek bir yeri söylemek haksızlık diye düşünüyorum” 

Salı gününe kadar İstanbul’da kalacağını belirten Hadid, “Salı gününden sonra ofise geri dönmem lazım. Los Angeles’a gideceğim. Bir dahaki sefere muhakkak çocuklarımı getireceğim. Sadece çocuklarımı değil, torunlarımı da getireceğim. Çok fazlalar. O yüzden sıra sıra getirmeyi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Birinin adı Hayriye diğerininki Nur - Resim : 3

“GİGİ’NİN İSMİ NUR, BELLA’NIN İSMİ DE HAYRİYE”

Bütün çocuklarının Arapça isimleri olduğunu belirten Hadid, “Maria’nın ismi Zayn, Alanın ismi Emel, Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye. Bella çocuğunun adını Khai koydu. Hayriye’nin kısaltılmışı oluyor. Oğlunun adı da Enver. Benim adım Muhammet Enver. Oğlumun adı da Enver Muhammet. 5 çocuğumun Müslüman isimleri var” ifadelerini kullandı.

Emlak kralı olarak da tanınan Mohamed Hadid, İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarındaki gezintisinin ardından Beyoğlu Dolapdere’de bulunan “İstanbul Pilevneli Gallery” isimli sanat galerisini ziyaret etti. Burada yeni medya sanatçısı Refik Anadol’un "Makine Hatıraları: Uzay" sergisini gezen Hadid'in, eserlerin önünde bol bol fotoğraf çektirdiği görüldü. İstanbul’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hadid, serginin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etti.

Birinin adı Hayriye diğerininki Nur - Resim : 4

“İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM”

Refik Anadol ile birlikte sergiyi gezen Mohamed Hadid, “Sergiden çok heyecan duydum. Daha önce Londra’da farklı şehirlerde de gördüm. Fakat ilk kez burada arka planını anlayabildim. Çünkü sergiyi dizayn eden, oluşturan kişiyle birlikteyim. Bu deneyim için ona teşekkür ederim. Burada evimde bir yerde gibi hissettim. Bu kapsamlı sunum için galeriye de teşekkür ederim. İstanbul dünyadaki favori şehrim. Çünkü burada yeniyi ve eskiyi birlikte görüyorsunuz. Kültürü, yemekleri, insanları hepsi bir arada büyüleyici bir yer” dedi.

Birinin adı Hayriye diğerininki Nur ile ilgili etiketler İstanbul Sultanahmet Gigi Hadid Bella Hadid Mohamed Hadid Ayasofya Camii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.