"Birine kin duyuyorsanız, kusmak için hasmınızın cesedinin önünüze gelmesini beklemeyeceksiniz"

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Hıncal Uluç ile ilgili sert yazıllar yazan Cüneyt Özdemir, Ece Temelkuran ve Demet Cengiz gibi isimlerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Söz konusu isimlerin yazıyı yazmak için Uluç'un yoğun bakıma kaldırılmasını beklemesini anlayamadığını belirten Yıldız, "Diyeceğim o ki, birine kin duyuyorsanız, kusmak için hasmınızın cesedinin önünüze gelmesini beklemeyeceksiniz" dedi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç geçirdiği rahatsızlık sonrası hastanede tedaviye alındı. Uluç'un yoğun bakıma kaldırılması sonrası aralarında Cüneyt Özdemir ve Ece Temelkuran'ın da olduğu bazı isimler sert ifadelerin yer aldığı yazılar yazmıştı. 

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Cüneyt Özdemir'in söz konusu yazılara  tepki gösterdi. Köşe yazarlarının söz konusu yazıyı  yazmak için Uluç'un yoğun bakıma kaldırılmasını beklemesini anlayamadığını belirten Yıldız, "Diyeceğim o ki, birine kin duyuyorsanız, kusmak için hasmınızın cesedinin önünüze gelmesini beklemeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Nuran Yıldız'ın "Bir doktor cinayeti bize ne söyler?" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

İçine kin düşen insanla, içine kurt düşen ağaç aynı şekilde ölür.

Birini sevmeyebilir, birinden nefret edebilir, birine kin duyabilirsiniz.

Orada sorun yok, her şey insana dair.

Sorun, o duyguları bertaraf edemeyip biriktirmekle başlar.

Birine duyduğun kin, intikam gününü beklerken oyar içini.

Hıncal Uluç’un seveni kadar sevmeyeni var onu anlarım, ama, içindeki kini dökmek için onun yoğun bakımda yatmasının beklenmesini anlamam.

Medyadaki aile hanedanlıklarından birine mensup olması Uluç’u yeterince itici yapabilir. Ve fakat, medyamızdan aile hanedanlıklarına dahil olmadan ayakta kalan gazeteci sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Gazetecilik bu ülkede, oğullar, kızlar, kardeşler, damatlar, gelinler diye soy sürerdi itibarsızlaşmadan evvel.

Dahası medyanın iktidar koltuğuna oturup da, genç muhabirleri emir eri gibi kullanmamış, tacizde bulunmamış yönetici sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.

Medyamızın günahı çok, saymakla bitmez. Hıncal Uluç üzerinden el yıkayarak temizlenmez.

Diyeceğim o ki, birine kin duyuyorsanız, kusmak için hasmınızın cesedinin önünüze gelmesini beklemeyeceksiniz.

Yürek dediğin şey, hasmın cevap verecek durumdayken ortaya konan şeydir.


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

"Birine kin duyuyorsanız, kusmak için hasmınızın cesedinin önünüze gelmesini beklemeyeceksiniz" ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Hıncal Uluç Nuran Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.