Birikim Varlık Yönetim halka arz ne zaman? Talep toplama tarihi açıklandı mı?

Birikim Varlık Yönetim A.Ş. halka arz oluyor. 2018 yılı BDDK kararları doğrultusunda faaliyetlerine devam eden Birikim Varlık borsada ne zaman işlem görecek, talep toplama tarihi açıklandı mı sorularına yanıt aranıyor. İşte 2022 Birikim Varlık BİST hisse kodu ve fiyatı…

Birikim Varlık Yönetim A.Ş. halka arz oluyor. 2018 yılı BDDK kararları ile faaliyet izni alan ve çalışmalarını sürdüren Birikim Varlık, halka arz için SPK’ya başvuruda bulundu.

Birikim Varlık Yönetim Halka Arzı Eşit Mi Oransal Mı?

Birikim Varlık tarafından SPK’ya teslim edilen izahname doğrultusunda halka arz işlemlerinin dağıtım yöntemi bireysele eşit şekilde gerçekleştirilecek. Yurt içi ve Yurt dışı yatırımcılara yapılacak dağıtım yöntemine ise Halk Yatırım ile Türkiye Halk Bankası karar verecek.

Birikim Varlık Yönetim Kaç Lot Pay Dağıtacak?

SPK’ya verilen izahname doğrultusunda yer alan bilgilerde; 6.000.000 lot sermaye artırımı, 6.000.000 lot Atlantis Holding’e ait ortak satışı olmak üzere toplam 12.000.000 lot payın dağıtımı gerçekleştirilecek. Halk arz sonrasında ise halka açıklık oranı %21.43 olacak.

Birikim Varlık Yönetim halka arz ne zaman? Talep toplama tarihi açıklandı mı?

Birikim Varlık Yönetim Halk Arz Ne Zaman?

Borsada #BRKVY olarak işlem görecek Birikim Varlık Yönetim’in halka arz tarihinin 2022 Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenmektedir.

• Yeni portföy alımı (%75)
• Özkaynakların güçlendirilmesi (%25)

Birikim Varlık Yönetim Halk Arz

Halka Arz Tarihi: -
Halka Arz Fiyatı/Aralığı: -
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım
Pay: 12,000,000 Lot
Aracı Kurum: Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
BIST Kodu: BRKVY

Birikim Varlık Yönetim A.Ş. Hakkında

2016 yılında kurulan Birikim Varlık Yönetim Şirketi, 2018 yılı BDDK kararı ile faaliyet izni alarak çalışmalarına devam etmektedir.

Birikim Varlık Yönetim halka arz ne zaman? Talep toplama tarihi açıklandı mı? - Resim : 2

Tüm Varlık Yönetim şirketleri gibi faaliyetlerini ilgili mevzuata ve BDDK gözetim ve denetimine uygun olarak yürütmekte olan Birikim Varlık, finans sektörünün verimli bir iş ortağı ve değer yaratan seçkin bir üyesi olmak amacıyla faaliyetini sürdürmektedir.

Birikim Varlık; sorunlu alacak tahsil süreçlerinde hızlı, etkili ve yaratıcı yöntemlerle artı değerler oluşturarak çözüm üretmeye odaklanmış olup, sorunlu alacak tahsil tecrübesi ve sektöründeki uzmanlığından aldığı güç ile şirketin, iş ortaklarının ve süreçte yer alan tüm tarafların yararını arttıracak çözümler geliştirerek faaliyetlerini daha da geliştirecektir.

Birikim Varlık Yönetim halka arz ne zaman? Talep toplama tarihi açıklandı mı? ile ilgili etiketler Birikim Varlık halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.