Biricik Suden: "Kıracağım o ellerinizi..."

Kaslı vücudunu spora borçlu olan Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, kaslarının gerçek mi diye kontrol edilmesine bu sözlerle tepki gösterdi.

Biricik Suden ağırlık çalışıyor, yürüyüşe çıkıyor, kürek çekiyor ve özel hoca eşliğinde Tai Chi-Wudang yapıyor. Haliyle kaslı bir vücuda sahip. Ancak bir konuda dertli.

Usta müzisyen Mazhar Alanson'un eşi, İnstagram hesabından yaptığı paylaşım ile tepkisini dile getirdi. 54 yaşındaki Suden, "N'aber canım diye öperken, oramı buramı yoklamanızdan artık çok bunaldım. Kıracağım o ellerinizi haberiniz olsun" ifadelerini kullandı.

-orami-burami-yoklamanizdan-cok-bunaldim--9879147

BİRİCİK SUDEN KİMDİR?

1963 İstanbul doğumludur. Anne ve baba tarafında başka kız çocuğu olmadığından, biraz da dönemin yıldızı Brigitte Bardot’dan esinlenerek ailesi ona Biricik adını vermiştir. Çocukluğu Yeniköy’de geçen Suden, Atatürk Kız Lisesi mezunudur. Grafik ve illüstrasyon eğitimi almıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde resim atölyesine devam etmiştir. Paris‘te yaşayıp Aykut Hamzagil için kumaş deseni, Paul Smith için erkek kol düğmeleri tasarlamıştır. 2003 yılından beri Mashar Alanson’la evli olan Suden, maskülen ve militer parçalardan yarattığı feminen tarzıyla güçlü ve karakter bir imaj sergilemektedir.

Biricik Suden: "Kıracağım o ellerinizi..." ile ilgili etiketler Instagram biriciksuden
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.