Biri sapık diğeri cani... Dede Hasan Yağal ve Samuray kılıçlı katil aynı hapishanede!

Mersin'de kaybolduğunun 10. günü cansız bedeni bulunan Müslüme'nin babası olduğu ortaya çıkan sapık dede Hasan Yağal ve Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katleden cani Can Göktuğ Boz aynı hapishaneye götürüldü.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailesinin çadırının önünde oynadığı sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki Müslüme'den 10 gün sonra acı haber gelmişti.

Minik Müslüme'nin cansız bedeni ailesinin çadırının 7 kilometre uzağında bulunmasının ardından pek çok soru işareti de ortaya çıkmıştı.

 SAPIK DEDE HASAN YAĞAL TUTUKLANMIŞTI

Bu kapsamda, küçük kızın annesi Selvi, babası Mehmet ve dedesi Hasan Yağal'ın da aralarında bulunduğu yakın akrabaları gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından Dede Yağal gelini Selvi Yağal'a tecavüz, Müslüme ve diğer bir torununa daha cinsel taciz suçundan tutuklandı.

 

 

YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR

Şüpheli ölüme ilişkin sır perdesi aralanmaya çalışılırken, soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Müslüme'nin ölümünden sorumlu tutulan dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine alındı.

 

SAMURAY KILIÇLI KATİL İLE AYNI HAPİSHANEDE

İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i öldürmesinin ardından tutuklanan Can Göktuğ Boz da Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulmuştu.

 

Biri sapık diğeri cani... Dede Hasan Yağal ve Samuray kılıçlı katil aynı hapishanede! ile ilgili etiketler Hapishane Hasan Yağal Can Göktuğ Boz Başak Cengiz Müslüme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.