Biri 9 aylık, diğeri 4 yaşında... Bakan Soylu 'Lanet olsun insanlığınıza' diyerek paylaştı! Yunanistan'dan insanlık ayıbı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göçmenlerin Yunanistan tarafından denize geri itilmesine tepki göstererek, "Lanet olsun insanlığınıza! Lübnan’dan İtalya’ya geçmek isteyen göçmenlere ve masum çocuklara yine Yunanistan katliamı" ifadelerini kullandı.

Yunanistan ve Avrupa'nın göçmenlere karşı yıllardır sürdürdüğü geri itme politikası yine bir katliama yol açtı.

BİRİ 9 AYLIK DİĞERİ 4 YAŞINDA...

İçişleri Bakanı Soylu, Lübnan’dan İtalya’ya geçmek isteyen düzensiz göçmen grubuna Yunanistan’ın müdahalesi sonucunda hayatını kaybeden Asım (9 aylık) ve Abdulvahap (4) adlı iki kardeşin cansız bedenlerinin denizden çıkarılmasına ait görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu ülkelere tepki gösterdi.

 "LANET OLSUN İNSANLIĞINIZA! BU KATLİAMLARIN SORUMLUSU SİZSİNİZ"

Bakan Soylu'nun yaptığı açıklama şu şekilde:

"Lanet olsun insanlığınıza! Bu görüntüleri verdiğimiz için üzgünüz... Lübnan’dan İtalya’ya geçmek isteyen göçmenlere ve masum çocuklara yine Yunanistan katliamı. İki kardeşten, Asım 9 aylık, Abdulvahap 4 yaşında idi. Avrupa ve Yunanistan! Bu katliamların sorumlusu sizsiniz"

 

Biri 9 aylık, diğeri 4 yaşında... Bakan Soylu 'Lanet olsun insanlığınıza' diyerek paylaştı! Yunanistan'dan insanlık ayıbı... ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Yunanistan tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.