Birce Akalay evlilik sorusuna verdiği cevapla şaşırttı!

Sarp Levendoğlu'nun eski eşi Birce Akalay geçen gün Taksim'de bulunan bir mekandan çıkarken yeni sevgilisi Can Tunalı ile görüntülendi.

Can Tunalı ile ilişkileri tam gaz devam eden Birce Akalay önceki gece eğlenmek için geldiği Taksim’de görüntülendi. Sevgilisi Can Tunalı ile bir mekanda eğlenen Akalay, sevgilisinin birlikte görüntü vermek istememesi üzerine eğlendikleri mekanın dışında basın mensuplarının karşına geçti. Bodrum tatilini noktaladıklarını ifade eden Akalay, “İstanbul’a dönüş kutlaması yaptık. Şu an hem sinema filmi hem de tiyatro oyunu üzerine iki projeyi değerlendiriyorum” dedi. Can Tunalı’nın kendisine evlilik teklif ettiği yönünde iddialar sorulan ünlü oyuncu, “Evlenmeyi düşünmüyoruz” yanıtını vererek şaşırttı.

Sözcü

Birce Akalay evlilik sorusuna verdiği cevapla şaşırttı! ile ilgili etiketler Birce Akalay evlilik can tunalı soru cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.