Birce Akalay, DJ Hasan Köseoğlu'nun cenazesinde gözyaşlarına boğuldu!

Oyuncu Birce Akalay yakın dostu Dj Hasan Köseoğlu'nun vefat ettiğini sayfasından paylaştığı duygusal satırlarıyla duyurmuştu. Akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran’ın üvey oğlu müzisyen ve DJ Hasan Köseoğlu, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Geride bıraktığımız ayın son günlerinde Bodrum’daki evinin önünde merdivenlerden düşüp yaralanan ve hastaneye kaldırılan DJ Hasan Köseoğlu beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Apar topar ameliyata alınan ve ilaç tedavisiyle uyutulan Köseoğlu’nun yaşam mücadelesi iki hafta sürdü. 42 yaşındaki Köseoğlu’nun yakın arkadaşı Birce Akalay sosyal medya hesabından onunla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve Köseoğlu’nun vefatını şu sözlerle duyurdu:

Aklım, kalbim darmaduman bu sabah. Senin bu sessiz gidişin, tıpkı kendin gibi, bu boktan düzene tokat gibi… Güle güle git dostum, kardeşim. Güzel müzikler çalsın yolunda sana ve Ege maviliğinde pembe beyaz begonvil dalları tutsun elinden. Geçtiğin eşikten biz de geçip yanına geleceğiz bir gün Hasan’ım… Gençliğim, en güzel yıllarım, 4 omzumdan biri, canım Hasan’ım… Derin, büyük bir boşluk oldu şimdi sen gidince… Kalp ağrısı mıh gibi… Hep gülen gözlerin solmadan gidişin tek tesellim. Yakışıklım. Sonsuzsun şimdi… Hasan, seni çok özleyeceğim, çok özleyeceğiz… Işıklarla uyu.”

birce-akalay-ic

Müzisyen ve DJ Hasan Köseoğlu, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Köseoğlu’nun cenazesine katılan ünlü oyuncu Birce Akalay gözyaşlarına boğuldu.

--10208173

Bodrum’daki evinin merdivenlerinden düşerek beyin kanaması geçiren Dj Hasan Köseoğlu 17 günlük yaşam mücadelesine yenik düşmüştü. Dün gece yarısı hayata gözlerini yuman Köseoğlu’nun cenazesi, ailesi, arkadaşları ve dostlarının gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, siyasi parti başkanları ve bazı kurum, kuruluş ve dernek üyeleri cenaze törenine katıldı.

--10208179

Dj Köseoğlu’nun cenazesine ünlü oyuncu Birce Akalay da katıldı. Yakın arkadaşı olduğu Köseoğlu’nın cenazesinde gözyaşlarına boğulan Akalay’ı aradaşları güçlükle sakinleştirdi.

Törenin ardından Köseoğlu’nun cenazesi Karaburgaz mezarlığına defnedildi.

Öte yandan, Köseoğlu'nun ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in de kuzeni olduğu öğrenildi. (iha)

Birce Akalay, DJ Hasan Köseoğlu'nun cenazesinde gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler Birce Akalay cenaze vefat hasan köseoğlu gözyaşı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.