Biran Damla Yılmaz'dan Deniz Can Çelik açıklaması

Yasak Elma dizisinde Kumru karakteriyle izleyici karşısına geçmeye hazırlanan 24 yaşındaki güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden genç oyuncu bir süredir aşk yaşadığı Deniz Can Çelik ile ilişkisi hakkında konuştu.

Şu sıralar Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisinin yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Biran Damla Yılmaz, İlker Kaleli ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra Deniz Can Çelik ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Etiler'de objektiflere yakalanan Yılmaz, 'ayrılık' iddiaları hakkında konuştu.


AYRILIK İDDİALARINI YALANLADI

Yeni rolü için imaj değiştiren Biran Damla Yılmaz, "Yeni tarzım çok beğenildi. Olumlu yorumlar geliyor" dedi.

Biran Damla Yılmaz'dan Deniz Can Çelik açıklaması

Sevgilisi Deniz Can Çelik ile ayrıldığı iddia edilen Biran Damla Yılmaz, "Özel hayatım bende saklı kalsın. Çok mutluyum tadında ilerliyor. Kameraların önünde iş yapıyorum, bazı şeylerde bana kalsın. Ben kendime özel tadını çıkarayım" diyerek iddiaları yalanladı.

Biran Damla Yılmaz'dan Deniz Can Çelik açıklaması


Geçtiğimiz Haziran ayında Bodrum tatiline çıkan Biran Damla Yılmaz ile Deniz Can Çelik, ilk kez objektiflere yakalanmıştı.

Biran Damla Yılmaz'dan Deniz Can Çelik açıklaması ile ilgili etiketler Yasak Elma Nişantaşı Biran Damla Yılmaz Deniz Can Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.