Bir zamanların jönüydü... İşte Toprak Sergen'in son hali!

Bir zamanlar dizi ve film sektöründe film estiriyordu... Yeni dönemin jönü ilan edilmişti, ama sonra inzivaya çekildi. Kendini doğaya ve toprağa verdi. İşte Toprak Sergen'in son hali...

Toprak Sergen, 1 Ocak 1970 tarihinde Ankara’da doğdu. Sanatçı Semih Sergen’in oğlu, Sanatçı Burak Sergen’in kardeşidir.

İlkokul beşinci sınıfta iken Radyo Çocuk Kulübü’nün sınavına girdi ve kazandı. Ardından orada çalışmaya başladı. 3 sene Kayseri’ de Kayseri Koleji’nde yatılı okuduğu sıralarda tiyatroya ara verdi. Daha Ankara’ya döndü ve Radyo Çocuk Kulübü’ne devam etti.

twewqwrwe
Marmara Üniversitesi, Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’ni birincilikle kazandı. Okulu birincilikle bitirdi. Yine üniversite sınavına girdi ve 3 sene Uluslararası İlişkiler okudu. Sonra tiyatroya oyunculuk bölümüne geçti ve 4 sene oyunculuk okudu. Orayı bitirdiğinde 4 sene Tiyatro Yönetmenliği Bölümü’nde okudu. 19 yaşında, Radyo Tiyatro Kulübü’nün idareciliğini yapmaya başladı.

ewrweerwe

Orta son sınıftayken seslendirmelere başladı. Pek çok dizi ve filmde seslendirme yaptı.

reterterte

TRT’de radyo sunuculuğu, tv program yapımcılığı gibi görevlerde bulundu. Bazı özel tiyatrolarda çalıştı. Televizyon reklam filmlerinde, kliplerde ve sabah kuşağı, yarışma programlarında yer aldı, seslendirme çalışmaları yapıyor. “Albüm” adında bir müzik albümü de çıkardı.

erteryertry

“He-man”, “Voltran” gibi çizgi filmler seslendirdi. Ayrıca Tom Cruise, Brad Pitt, Matt Dillon, Val Kilmer, James Dean, Tony Curtis, John Travolta gibi ünlüleri seslendirdi filmlerde.

1989-1992 yılları arası amatör bir rock grubunda vokalistlik yaptı. 2004 yılında ATV.de yayınlanan “Ünlüler Çiftliği” adlı yarışmada birinci oldu. “Şans Kasası” adlı bir bilgi yarışması sundu.

wrtwetwetwet

10 yıldan fazla süredir ise ekranlardan uzak. Kendini doğaya ve toprağa vermiş olan Sergen hayatından oldukça mutlu görünüyor.

Bir zamanların jönüydü... İşte Toprak Sergen'in son hali! ile ilgili etiketler film toprak sergen son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.