Bir zamanlar efsaneydi! Şimdi kapanıyor...

Bir dönemin popüler mesajlaşma hizmeti Yahoo Messenger tarih oluyor. Uygulamanın kapatılacağı tarih yapılan resmi duyuru ile belli oldu

Bir efsane için daha yolun sonuna gelindi! Son dönemde güçlü rakipleri ile rekabet edemez duruma gelen ve hızla kan kaybeden Yahoo'nun popüler mesajlaşma hizmeti Yahoo Messenger kapanmaya hazırlanıyor.

Bir zamanlar efsaneydi! Şimdi kapanıyor...

Yaklaşık 20 yıldır kullanıcılarına hizmet sağlayan Yahoo Messenger'ın kapanacağı bilgisi yapılan resmi duyuru ile kamuoyu ile paylaşıldı.

Verizon mesajlaşma uygulamasının 17 Temmuz itibari ile erişime kapanacağını duyurdu.

Bir zamanlar efsaneydi! Şimdi kapanıyor... - Resim : 2

Geçtiğimiz yıl Verizon Yahoo'yu 4.5 milyar dolar karşılığında satın almıştı.

Satış anlaşmasının ardından Yahoo'nun elinde kalan varlıkları arasında Çinli e-ticaret devi Alibaba Group'taki yüzde 15 ve Yahoo Japonya'daki yüzde 36'lık hisseler ile nakit stoklar ve çekirdek olmayan patentler gösterilmişti.

Bir zamanlar efsaneydi! Şimdi kapanıyor... - Resim : 3

Söz konusu satışın resmen tamamlanmasının ardından şirket hayatına 'Altaba Inc' olarak devam etmeye başlamıştı.

Bir dönem Google'ın sektördeki en büyük rakibi olan Yahoo, 2013 yılında uğradığı siber saldırı sonucu 3 milyar Yahoo hesabının etkilendiğini duyurunca kullanıcılarının da güvenini kaybederek son darbeyi almıştı.

Bir zamanlar efsaneydi! Şimdi kapanıyor... - Resim : 4

Bir zamanlar efsaneydi! Şimdi kapanıyor... ile ilgili etiketler Yahoo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.