Bir Zamanlar Çukurova Züleyha’sı Yeni Sezonda Çok Değişecek! Hanım Ağalık Aklını Başından Alıyor

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezona yine damgasını vuramaya hazırlanıyor. Yapım şirketi TIMS&B Productions'un olan, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yaptığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başlayacak olan yeni sezonunda hanım ağa Züleyha ön plana çıkıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezona yine damgasını vuramaya hazırlanıyor. Yapım şirketi TIMS&B Productions'un olan, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yaptığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin  başlayacak olan yeni sezonunda hanım ağa Züleyha ön plana çıkıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha’sı Yeni Sezonda Çok Değişecek! Hanım Ağalık Aklını Başından Alıyor

Olayların bitmediği Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hanım ağa Züleyha'nın zamanı başlıyor. Kayınvalidesi Hünkar Yaman'ın büyük çabaları ile kurduğu mirası devralan Züleyha aynı düzeni devam ettirmek için tüm gayreti ile mücadelesi ekranlarda olacak.

Hünkar Yaman'ın ölmesi ile Züleyha'nın kaderi değişti. İstanbul'dan terzi yardımcısı olarak gelmiş olduğu Çukurova'da söz sahibi bir hanım ağa oldu.

Çukurova'nın Yeni Hanım Ağası Züleyha

Züleyha ilk önce Çukurova'nın eski hanım ağası olan Hünkar Yaman'ın kullandığı odaya, daha sonrasında ise çalışmalarını yaptığı masaya yerleşiyor. Üstün bir çaba sarf eden Züleyha canla başla çalışmaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha’sı Yeni Sezonda Çok Değişecek! Hanım Ağalık Aklını Başından Alıyor - Resim : 2

Çukurova halkı Züleyha Yaman'ı çok sevdi. Çukurova halkının tam desteğini alan Züleyha hem çiftlikte hem de şirkette varlığını kabul ettirdi. Aynı başarıyı cemiyet hayatına da yansıttı.

Yeni Sezon Farklı Züleyha

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ünlü karakteri Züleyha’nın kaderi yeniden yazılıyor. Çukurova'da yeni bir düzen kuran ve bu uğurda çok büyük sınavlardan geçen Züleyha, Yamanlar Konağı'nın üzerinde bulunan kara bulutları gidermeye uğraşırken, kendini daha farklı bir hikâyenin içinde bulacak.

Sevgisine, inancına çok sıkı bağlı olarak, hem kendi yaşamının, hem de Çukurova’nın yaşantısını baştan değiştirecek. Bitmeyen aşkın, sınırsız kavganın, sönmeyen umudun tüm olumsuzluklara rağmen yaşandığı hikâye Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak yeni sezonda ATV ekranlarında hayranları ile buluşmayı bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha’sı Yeni Sezonda Çok Değişecek! Hanım Ağalık Aklını Başından Alıyor - Resim : 3

3 sezondur zirvede başarılı bir şekilde yerini koruyan, ATV ekranlarının çok sevilen yapımı Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona çok iddialı bir şekilde giriş yapacak.

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha’sı Yeni Sezonda Çok Değişecek! Hanım Ağalık Aklını Başından Alıyor ile ilgili etiketler Züleyha
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.