Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Yaman’ın Kızı Alize Gördüm kimdir? Vahide Perçin’in kızı Alize Gördüm kaç yaşında?

Bir Zmanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin'in kızı Alize Gördüm kaç yaşında, ne iş yapıyor sorularının yanıtı haberimizde. Alize Gördüm hakkında detayları bilgiler haberimizde.

Hünkar Yaman'ın kızı Alize Gördüm kimdir? Ünlü oyuncu Vahide Perçin'in kızı Alize Gördüm hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

ALİZE GÖRDÜM KİMDİR?

Alize Gördüm
Yaşı: 22 (19.04.1994)
Boyu: 1.78 m
Kilosu: 53 kg
Burcu: Koç
Göz Rengi: Kahverengi
Doğum Yeri: İstanbul

Biyografisi

Alize Gördüm, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Akademi 35Buçuk Sanat Evi’nde Oyunculuk Eğitimi almıştır. Oyuncu Vahide Perçim ve Altan Gördüm’ün kızıdır. 2012 yılında Veda dizisi ile oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl, 2015 yılında ise Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde rol almıştır.

 

 

Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Yaman’ın Kızı Alize Gördüm kimdir? Vahide Perçin’in kızı Alize Gördüm kaç yaşında? ile ilgili etiketler ATV alize gördüm kimdir Hünkar Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.