Bir Zamanlar Çukurova 7. bölüm fragmanı izle! Demir gerçeği öğrendi mi? Son bölüm HD

atv'nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 6. bölümü ile seyirci karşısına geçti. Dizinin son bölümünde neler olduğunu merak eden dizi takipçileri araştırıyor. Bir Zamanlar Çukurova 7. bölüm fragmanı izle! Demir gerçeği öğrendi mi? Son bölüm HD izleme linki ile dizideki en son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

atv'nin Adana dizisi Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerin sıkı takip ettiği yapımlar arasında yerini aldı. Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan her hafta daha da artıyor. Bir Zamanlar Çukurova 7. bölüm fragmanı izle! Demir gerçeği öğrendi mi? Son bölüm HD! Ayrıntılarıyla haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 7. bölüm fragmanı izle! Demir gerçeği öğrendi mi? Son bölüm HD

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği…

Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. BÖLÜM İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5. BÖLÜM
Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova 7. bölüm fragmanı izle! Demir gerçeği öğrendi mi? Son bölüm HD - Resim : 2
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. BÖLÜM
Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Hünkar'ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz'ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği'nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz'ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek?

HİKAYESİ
1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

OYUNCU KADROSU
Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

Bir Zamanlar Çukurova 7. bölüm fragmanı izle! Demir gerçeği öğrendi mi? Son bölüm HD - Resim : 3

Bir Zamanlar Çukurova 7. bölüm fragmanı izle! Demir gerçeği öğrendi mi? Son bölüm HD ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova 7 fragman izle son bölüm hd
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.