Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm izle linki full tek parça halinde ATV ve YouTube’de. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm izle! Başrollerinde Vahide Perçin'in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hünkar ve Gülten'e veda ederek hem sevinçle hem mutluluk gözyaşları içinde konaktan ayırlan Züleyha, iki çocuğu ile heyecanla gelecek hayalleri kurmaya başlar. Ancak buluşma yerine varmadan, yolunu öyle biri keser ki adeta hayatı değişir.

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm izle

Yılmaz, yaptığı her şeye rağmen Hünkar'ın onlara yardım ettiğine bir türlü inanmak istemez. Geçmişin acılarını unutması o kadar kolay görünmemektedir. Yılmaz sonunda Hünkar'dan hesap sormaya kalkar. Ancak bu hesaplaşma Hünkar'ı alevlerin içinde bırakacak bir olaya dönüşecektir. Fekeli ile Hünkar ise bu olanların ardından bir kez daha yine teselliyi birbirlerinde ararlar. İki eski sevgili, çocuklarının aşka dair sınavlarından geçerken, eskide kalan ama eskimeyen sevdaları ile yaralarını sararlar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.