Bir zamanlar aralarından su sızmıyordu! Murat Cemcir'den küs olduğu Ahmet Kural hakkında yeni açıklama!

Bir dönem aralarından su sızmayan ve birçok projede birlikte yer alan Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın dostluğuna nazar değmiş ve ünlü ikilinin arası açılmıştı. Murat Cemcir, geçtiğimiz yıl evlenen Ahmet Kural'ın düğününe katılmamış ve ''Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem.'' demişti. Ünlü oyuncu Murat Cemcir, Ahmet Kural, hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek filmleri ile izleyicileri kahkayan boğan ve aralarından su sızmayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, şimdilerde birbirleri ile konuşmuyor. Hatta Murat Cemcir yakın dostu Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Şahin'in Temmuz 2023'teki düğün törenine katılmadı. Kural'ın düğün törenine katılmamasıyla ilgili konuşan Murat Cemcir, "Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim" demişti.

Bir zamanlar aralarından su sızmıyordu! Murat Cemcir'den küs olduğu Ahmet Kural hakkında yeni açıklama!

''AHMET KURAL İLE YOLLARIMIZIN TEKRAR KESİŞMESİNE GEREK YOK''

Dostluklarına nazar değen ünlü isimlerden Murat Cemcir, katıldığı katıldığı bir galada gazetecilerin Ahmet Kural ile ilgili sorularına yanıt verdi.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre;  Bir süredir arasının açık olduğu Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' adlı sinema filmini izleyemediğini belirten ünlü komedyen Murat Cemcir, "Ben kimseyle küsmem. Ben dururum, insanlar bana küser, sonra da geri gelirler, Ahmet gelmedi ama. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak. İnsanların hayatlarına birileri girer ve sonra gider. Ahmet ile yollarımızın tekrar keşismesine gerek de yok" ifadelerini kullandı.

Bir zamanlar aralarından su sızmıyordu! Murat Cemcir'den küs olduğu Ahmet Kural hakkında yeni açıklama! - Resim : 2

 

Bir zamanlar aralarından su sızmıyordu! Murat Cemcir'den küs olduğu Ahmet Kural hakkında yeni açıklama! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Murat Cemcir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.