Bir yaptırım da Coca-Cola'dan! Rusya'daki faaliyetlerini askıya aldı

Ukrayna'ya başlattığı saldırı sonrası 2 binden fazla yaptırım uygulanan Rusya'da global şirketler de son hızla ülkeden çekilme kararı almıştı. Yaptırım kararı alan bu firmalara Coa Cola da eklendi. İçecek devi Rusya'daki faaliyetlerini askıya alacağını duyurdu.

Amerikalı içecek devi Coca-Cola, Rusya'daki faaliyetlerini askıya aldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına ilişkin "kalbimiz Ukrayna'daki bu trajik olayların akıl almaz etkilerine katlanan insanlarla" değerlendirmesinde bulunuldu.

Açıklamada, Coca-Cola'nın Rusya'daki faaliyetlerini askıya aldığı, koşullar geliştikçe durumun izlenmeye ve değerlendirilmeye devam edileceği kaydedildi.

Bir yaptırım da Coca-Cola'dan! Rusya'daki faaliyetlerini askıya aldı ile ilgili etiketler Rusya Yaptırım coca cola Rusya Ukrayna savaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.