Bir Ümit Özdağ provokasyonu daha! Afganlar tarafından bıçaklandığını söylediği kişi gaspçı çıktı

Karaman’da oğlu A.B.B.’nin Afganlar tarafından bıçaklandığını söyleyen ve Türk halkına "Ayaklanın" çağrısında bulunan bir kadının videosunu paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın savunduğu şahsın gaspçı olduğu ortaya çıktı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Karaman’da oğlu A.B.B.’nin Afganlar tarafından bıçaklandığını söyleyen ve Türk halkına "Ayaklanın" çağrısında bulunan bir kadının videosunu paylaşmıştı. Özdağ'ın savunduğu şahsın gaspçı olduğu ortaya çıktı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, videoyu Twitter'da paylaşarak, "Karaman’da Afganlar tarafından ağır Ahmet Burak Büyükköse’nin annesi Nevriye Büyükköse konuşuyor. Sonuna kadar izleyin. Bağrı yanık bir anne. Sakın “Türk halkı ayaklanın” dediği yeri çarpıtmayın. Kimseyi ayaklanmaya çağırmıyor. Tepki gösterin diyor. Çocuklarımızı korumak hakkımız." notunu düştü.

Bir Ümit Özdağ provokasyonu daha! Afganlar tarafından bıçaklandığını söylediği kişi gaspçı çıktı

İddiaya göre; Karaman'da olay akşamı B.E., Y.S. ve A.B.B. adındaki gençler, Afganistan uyruklu M.M.’nin evine girerek cep telefonunu gasp etti. Afgan uyruklu şahsa, "Polis çağırırsanız sizi sınır dışı ederler" diyerek tehdit eden şüphelilerden A.B.B çıkan arbedede bıçaklandı. Şüphelilerden B.E. ile Y.S. tutuklandı. Ümit Özdağ’ın, "Afganlar Türk gencini bıçakladı" diyerek algı yaratmaya çalıştığı A.B.B. hastanede tedavi altına alındı.

 

KARAMAN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Karaman Valiliği, olayla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "Ümit Özdağ bir süredir yürüttüğü kasıtlı gerilim oyununu bu kez şehrimiz Karaman üzerinde oynamaya çalışmaktadır. İlimizde yaşanan bir asayiş olayını; doğru olmayan, araştırılma ve teyit edilme yükümlülüğü yerine getirilmeden paylaşılan ve kasıtlı olarak çarpıtılmış bilgilerle “yabancı düşmanlığı” üzerinden kurgulamaya çalışarak, toplumsal huzurumuzu bozmayı hedeflemektedir. 02.07.2022 tarihinde meydana gelen olay sonucu, “nitelikli yağma” suçundan 3 Türk vatandaşımız (yaralı şahıs dâhil) ve “yaralama” olayından da 2 Afganistan uyruklu şahıs tutuklanmıştır. Olayla ilgili adlî süreç devam etmektedir. Adli sürecin devam ettiği bu olayda, çarpıtılmış bilgilerle kamuoyu manipüle edilmeye çalışılmaktadır. Devletimiz ve Aziz Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu tarz art niyetli hareketleri boşa çıkaracak kudret ve kararlılığa sahiptir. Topluma düşmanlık zerk etmeye çalışan bu ve benzeri her türlü karanlık odakların karşısında Aziz Milletimizle durmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

 

Bir Ümit Özdağ provokasyonu daha! Afganlar tarafından bıçaklandığını söylediği kişi gaspçı çıktı ile ilgili etiketler Karaman Ümit Özdağ Gasp Afgan uyruklu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.