Ertuğrul Özkök TV'de magazin programı sunacak!

Hürriyet'ten ayrıldıktan sonra eski patronu Aydın Doğan ile yeni bir medya oluşumu kurmak için dirsek temasına geçtiği söylentileri ile sık sık gündeme gelen Ertuğrul Özkök sürpriz bir proje ile geri dönüyor! Özkök bir televizyon kanalında magazin programı yapacak....

Hürriyet Gazetesi ile yollarını ayıran Ertuğrul Özkök'ün medyaya dönüş stratejisi netleşiyor.

Ertuğrul Özkök'le ilgili son iddialar T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz'dan geldi.

Özkök'ün kendisini "taklit etmeye başladığını" savunan Tuğrul Eryılmaz, ünlü gazetecinin bir televizyon kanalında magazin programı yapmaya hazırlandığını yazdı.

Eryılmaz şu ifadeleri kullandı;

"Solcu fanlarım çok sinirleniyorlar ama işsiz gazeteci Ertuğrul Özkök gündemden düşmüyorsa ben ne yapayım? Son duyduğum, beni taklit ettiği için televizyonda bir "orta düzeyli bir magazin" yapacakmış.
 
Kiminle yapacağını tam öğrenemedim ama ona önerim, bu programı bu yıl Hürriyet Altın Kelebek Pantene ödülünü kazanan Müge Anlı ile (ya da Acun Ilıcalı ile) yapması. Eğer Müge Anlı onu istemezse, kendisi gibi Hürriyet'le "yollarını ayıran" magazinci Cengiz Semercioğlu da olur.

Bütün bu olasılıklar hepimizin eski patronu Aydın Doğan'la gizli-açık görüşmekten daha iyidir."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Ertuğrul Özkök TV'de magazin programı sunacak! ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök tuğrul eryılmaz tv+
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.