Bir tek sen kalmıştın: WhatsApp'a reklam geliyor...

Neredeyse tüm sosyal medya platformlarında gördüğümüz ve artık can sıkıcı olmaya başlayan reklamlar şimdi de popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a geliyor. WhatsApp patronu Will Cathcart ilk sinyalleri verdi ve detayları paylaştı.

Meta yani eski adıyla Facebook'un çatısı altında faaliyetlerini sürdüren dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yıllardır hayatımızda olmasına rağmen 'sıfır reklam' politikasıyla yola devam ediyordu. Ancak bu değişmek üzere.

Daha önce Financial Times raporlarında ortaya atılan 'WhatsApp'a reklam gelecek' iddiasıyla ilgili direkt olarak WhatsApp patronu Will Cathcart'tan açıklama geldi.

WHATSAPP'A DA REKLAM GELİYOR

WhatsApp patronnu Cathcart, Brezilya medyasına verdiği bir röportajda, uygulamanın ana hatlarında (mesajlar gibi) bir reklam gösterme planlarının olmadığını, ancak diğer bölümlerine gelebileceğini ifade etti.

Uygulamada reklamları görmemiz kötü olacak ancak sohbetler gibi ana bölümlerinde reklamların olmaması en azından rahatlatıcı bir durum diyebiliriz.

Catchart’ın açıklamasında “Cevabı detaylandırmamın sebebi, başka yerlerde (kanallar ve durumlar) reklamların olabileceğidir. Örneğin, kanallar abone olmak için kullanıcılardan ücret almak veya kanallarının tanıtımını yapmak isteyebilirler.” ifadelerini kullanırken devamında ise “Hayır, gelen kutunuza reklam koymayacağız” diyerek sohbetlerde reklamları görmeyeceğimizin garantisini verdi.

WhatsApp'a reklamlar gelip gelmeyeceği henüz kesin olmasa da yapılan açıklama böyle bir uygulamanın denenebileceğinin mesajını verdi.

Bir tek sen kalmıştın: WhatsApp'a reklam geliyor... ile ilgili etiketler WhatsApp Reklam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.