Bir pitbull dehşeti daha! Önce kedilere, ardından 13 yaşındaki çocuğa saldırdı!

Türkiye Gaziantep'de 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'e ağlarken yasak ırkın saldırı haberleri bitmiyor. Şimdi de Denizli'de pitbull cinsi bir köpek önce kedilere saldırdı ardından bir çocuğun bacağını ısırdı. Ölümle burun buruna gelen çocuk, vatandaşlar tarafından zorlukla kurtarıldı. O korku dolu anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı...

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırarak ağır yaralanmasına neden olan pitbull cinsi köpekler Türkiye geneli dehşet saçmaya devam ediyor.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK EVİNE DOĞRU YÜRÜYORDU...

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde edinilen bilgilere göre; yabancı uyruklu 13 yaşındaki Armin Darban Jafeti, akşam saatlerinde arkadaşından çıktıktan sonra evine doğru yürümeye başladı.

PİTBULL, ÖNCE KEDİLERE SALDIRDI ARDINDAN ÇOCUĞA

O esnada 24 yaşındaki Amın Mohammad Hosseın’ın pibull cinsi köpeği kedilere saldırdıktan sonra, evine yaklaşan Jafeti’ni sağ bacağından ısırdı. Sokakta bulunan bir vatandaşı sayesinde köpeğin saldırısından kurtulan Jafeti, şok geçirerek kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık görevlileri, Jafeti’yi Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

 

Bir pitbull dehşeti daha! Önce kedilere, ardından 13 yaşındaki çocuğa saldırdı! - Resim : 2

PİTBULL SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Burada tedavi edilen Jafeti taburcu edildi. Olayın ardından pitbull cinsi köpek, Hosseın’den alınarak Denizli Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü. Yapılan işlemlerin ardından köpek sahibi ekipler tarafından gözaltına alındı.

 

PİTBULL'UN SALDIRMA ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Öte yandan güvenlik kameralarına başıboş dolaşan pitbull köpeğinin kedilere saldırdıktan sonra çocuğun bacağından ısırdığı ve ardından da bir vatandaşın kurtardığı yer aldı.

Bir pitbull dehşeti daha! Önce kedilere, ardından 13 yaşındaki çocuğa saldırdı! ile ilgili etiketler Denizli Çocuk köpek Saldırı pitbull Asiye Ateş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.