'Bir mesajla geleceğine ipotek koyulamaz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki işçi kıyımı Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İşlerine son verilen işçiler İBB önünde eyleme başladı. AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, mağdur işçilere destek olmak için Saraçhane'deki belediyenin önüne geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde başkanlık koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi verdiği sözleri unuttu. 100'lerce işçi İBB'den çıkarıldı.

Ekmeğiyle oynanan yüzlerce işçi İBB önündeki protesto gösterisine devam ediyor. İşçilere AK Partili isimlerin desteği sürüyor. Bugün AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak,mağdur işçilere destek olmak için Saraçhane'deki belediyenin önüne geldi.

Bayram Şenocak burada yaptığı konuşmada, "Biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimler öncesinde İstanbul halkını kucaklayan, sevgi pıtırcıklığıyla insanlara yaklaşmaya çalışan ve 16 insan ile İstanbul'u beraber yöneteceğiz diye adeta insanları adeta kandırmıştır. Bugünkü tabloya göre durum bunu gösteriyor. Hani söz vermiştin 16 milyon ile beraber yönetecektin. Hani söz vermiştin belediye personeli ile yolları ayırmayacaktın hani verdiğiniz sözler. Aynı sözleri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da vermişti. Şeref ve namus sözünün ne anlam taşıdığının takdirini milletimize bırakıyorum. Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin varlığından haberi olmayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada yaşananlardan da haberi olmayabilir. Kılıçdaroğlu'na seçim öncesinde verdiği 'namus ve şeref' sözünün ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Burada mağdur olan kardeşlerimizin sesini duysun. Bir mesajla insanların geleceğine ipotek koyamayız. Kıyım yapamayız." ifadelerini kullandı.

 

'Bir mesajla geleceğine ipotek koyulamaz' ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Bayram Şenocak
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.