Bir Litre Gözyaşı dizisinde 5 ayrılık birden!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nda 13. bölümden itibaren köklü değişikliklerin yapılacağı ve birçok oyuncunun dizi kadrosundan ayrılacağı öğrenildi.

'Bir Litre Gözyaşı' dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Medyapım ile MF Yapım imzalı dizi ekran yolculuğuna gençlik konseptiyle devam edecek. Senaryo değişikliğine gidilen projede 4 yıllık zaman aşımının yaşanacağı öğrenildi.

SANEM ÇELİK VEDA EDECEK

 'Bir Litre Gözyaşı'nda ölümcül omurilik dejenerasyonu hastalığıyla mücadele eden Cihan Yürekli'nin (Miray Daner) annesi Figen'e hayat veren Sanem Çelik'in 13. bölüm itibariyle projeye veda ettiği ortaya çıkmıştı.

 Yeni bölümlerde Yürekli Ailesi'nin hikâyesinin Cihan'ın babasını canlandıran Tolga Tekin ve kardeşlerinin üzerinden ilerlemesine karar verildi.

5 OYUNCU DAHA...

Miray Daner ile Mert Yazıcıoğlu'nun başrolünü oynadığı diziye veda edenler arasında ayrıca usta oyuncu Nur Sürer, Goncagül Sunar, Melis Hacic, Nur Berfin Çiroğlu ve Erdal Bilingen'in de olduğu konuşuluyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde 5 ayrılık birden! ile ilgili etiketler Kanal D Bir Litre Gözyaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.