Bir Küçük Gün Işığı'nın Ümran'ı Esra Dermancıoğlu'ndan kötü haber! Türkenmişlik sendromuna yakalandı

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde canlandırdığı Mukaddes yenge rolüyle hafızalara kazınan ve şimdilerde atv'de yayınlanan 'Küçük Bir Gün Işığı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Dermancıoğlu, 2013 yılında Meryem Uzerli'nin de yakalandığı 'tükenmişlik sendromu' hastalığına yakalandığını duyurdu. Ünlü oyuncu ayrıca kendisi için psikiyatrlardan yardım istedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan 53 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram'daki son paylaşımıyla gündeme geldi.


Fatmagül'ün Suçu Ne, Kırgın Çiçekler, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Sil Baştan, Şahin Tepesi, Bir Zamanlar Çukurova, Kaderimin Oyunu gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay'ın paylaştığı, atv'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Ümran karakteriyle izleyici karşısına çıkan Esra Dermancığlu 'tükenmişlik sendromu'na yakalandı.


PSİKİYATRLARDAN YARDIM İSTEDİ

557 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından bir fotoğraf karesini paylaşan Dermancıoğlu gönderisine ''Tükenmişlik syndromu yaşıyorum... pisikiyatırrlardan yardım istiyorum fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.'' notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerini şaşırttı.

 Bir Küçük Gün Işığı'nın Ümran'ı Esra Dermancıoğlu'ndan kötü haber! Türkenmişlik sendromuna yakalandı

 

MERYEM UZERLİ DE 'TÜKENMİŞLİK SENDROMU' İLE SAVAŞMIŞTI...

Meryem Uzerli, Mart 2013’te 'tükenmişlik sendromu'na yakalandığını söyleyerek ‘Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Hürrem’ rolünü bırakıp doğup büyüdüğü Berlin’e dönmüştü.

Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromuna yakalandıktan 7 yıl sonra nasıl bu sendroma yakalandığını Şamdan Dergisi'ne anlatmıştı: ''Hiç kimseyi kırmamak adına her şeye ‘Evet’ deyip durdum. Kendime çok sert davranıyordum. ‘Sen bir makinesin Meryem, bu makine çalışmak zorunda’ deyip duruyordum. İç sesim sürekli ‘mükemmel ol’, ‘disiplini bırakma’ diyordu. Adeta robot gibi olmuştum. Sonunda ekibe ‘Bu tempo bana çok ağır geliyor’ dedim. Sendroma yakalandığımda artık şarjı biten bir makine haline gelmişti.''

meryem uzerli tükenmişlik sendromu

TÜKENMİŞLİK SENDROMU NEDİR?

*Tükenmişlik sendromu bireyin normal şartlarda kariyerinden, arkadaşlıklarından veya aile etkileşimlerinden aldığı keyfi ve başarı duygusunu azaltan ve bireysel kimliğin kaybedildiğine inanılmasına yol açan bir zihinsel ve fiziksel tükenme durumudur. Aynı zamanda bir iş hayatı stresi türüdür

Bir Küçük Gün Işığı'nın Ümran'ı Esra Dermancıoğlu'ndan kötü haber! Türkenmişlik sendromuna yakalandı ile ilgili etiketler Tükenmişlik Sendromu Esra Dermancıoğlu Meryem Uzerli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.