Bir kötü haber de Demet Şener'den! Koronavirüs testi pozitif çıktı

Son günlerde lojistik işiyle uğraşan iş insanı sevgilisi Tolga Arman ile yaşadığı ilişkisiyle gündemde olan 44 yaşındaki ünlü manken Demet Şener'den kötü haber geldi. Koronavirüs testi pozitif çıkan ve evinde karantinada olan Şener sevenlerini endişelendirdi.

2019 yılında iş insanı Cenk Küpeli ile evlenen ve 19 aylık evliliğini geçtiğimiz Ocak'ta sonlandıran iki çocuk annesi Demet Şener, aradığı mutluluğu iş insanı Tolga Arman'da bulmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle Kapadokya tatiline çıkan ve aşkını sosyal medyadan gözler önüne seren Demet Şener'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Cumartesi ve pazar günleri tv100'de ekrana gelen "Biz Bize" programını sunan Şener koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Şener kötü haberi şu sözlerle duyurdu; ''Covid testim bu akşam itibarıyla pozitif çıkmıştır. Şimdilik evde dinlenerek bu süreci geçiriyorum.''

Şener temaslı olduğu kişileri de test yapmaları konusunda uyararak ''Son günlerde benimle yakın temasta bulunanlar lütfen test yaptırsın.'' ifadelerini kullandı.

Demet Şener

 

Bir kötü haber de Demet Şener'den! Koronavirüs testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Demet Şener Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.