Bir kase çorbaya 132 TL ödeyen Nurgül Yeşilçay, Bodrum defterini kapattı

Geçtiğimiz Mart ayında Bodrum'da içtiği bir kase çorbaya ödediği fiyatla neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay bu yaz rotasını değiştirdi. Bodrum'da gittiği bir restoranda içtiği çorbanın fiyatının 132 TL olmasına isyan eden Nurgül Yeşilçay, Bodrum defterini kapattı.

Son olarak final yapan 'Son Nefesime Kadar' dizisiyle ekranlarda yer alan, şimdilerde herhangi bir yapımda yer almayan 46 yaşındaki oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da ödediği bir kase çorbanın fiyatını görünce büyük şaşkınlık yaşamıştı. Yeşilçay, bir restoranda içtiği çorbaya 132 TL ödemiş ve uçuk fiyatlara isyan etmişti: "Ay öyle bir yerdeyiz ki of çok iyi. Çorbanın fiyatı 132 TL. Uçmuş bunlar ya."

Nurgül Yeşilçay müdavimi olduğu Bodrum'dan vazgeçti. Güzel oyuncu, bu yazın büyük kısmını Marmaris Söğüt’te geçirecek.

Bir kase çorbaya 132 TL ödeyen Nurgül Yeşilçay, Bodrum defterini kapattı

SEVGİLİSİYLE SÖĞÜT'TE EV KİRALADI

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Yapımcı aşkı Necati Kocabay ile gittiği Marmaris'te kiralık evleri gezen Nurgül Yeşilçay, Söğüt'teki bir evi sezonluk 50 bin TL'ye kiraladı. Yazın büyük kısmını burada geçiren güzel oyuncu, bu sayede hem Bodrum'un kalabalığından hem de pahalığından kurtulmuş olacak.

Bodrum'daki evi de duran Nurgül Yeşilçay, aralarda da olsa çok sevdiği gözde tatil beldesine gitmekten vazgeçmeyecek.

 

 

Bir kase çorbaya 132 TL ödeyen Nurgül Yeşilçay, Bodrum defterini kapattı ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Bodrum Söğüt Necati Kocabay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.