Bir haftalık emek çöpe gitti! Gonca Vuslateri'nin 'Cenazemize Hoş Geldiniz' filmi yeniden çekilecek

İlk kez senaryo yazma deneyimi yaşayan Gonca Vuslateri, ilk filmine talihsiz bir başlangıç yaptı... Oyuncu Gonca Vuslateri'nin gerçek bir hikayeden yola çıkılarak senaryosunu kaleme aldığı, kadrosunda Sinem Ünsal, Büşra Pekin, Yiğit Özşener, Gözde Seda Altuner, Güven Hokna, Ufuk Özkan, Kubilay Aka ve Müge Boz gibi isimlerin yer aldığı 'Cenazemize Hoş geldiniz' filminin çekimleri boşa gitti.

Tehlikeli Karım, Anne, Gönül İşleri, Yalan Dünya, Küçük Sırlar, Kız Babası, Eyvah Kızım Büyüdü gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 35 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri'nin kaleme aldığı 'Cenazemize Hoş geldiniz' filminin bir haftalık çekimleri boşa gitti. Yapım şirketi, Gonca Vuslateri'nin hem başrol oyuncusu hem de yönetmeni olduğu filmin çekimlerini beğenmeyince yönetmen değişikliği yaptı.

YAPIM ŞİRKETİ ÇEKİMLERİ BEĞENMEDİ

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Sinem Ünsal, Büşra Pekin, Yiğit Özşener, Gözde Seda Altuner, Güven Hokna, Ufuk Özkan, Kubilay Aka ve Müge Boz gibi ünlü isimlerin rol aldığı film ekibi, Ömer Sinir’in yönetmenliğinde çekimlere başladı. Ancak yapılan bir haftalık çekim, yapımcı şirket tarafından beğenilmedi. 


FİLMİN YÖNETMENİ DEĞİŞTİ

Yapım şirketi filmin ilk sahnelerinin yeniden çekilmesine ve yönetmenin değişmesine karar verdi. Filmin yönetmen koltuğuna Ömer Sinir yerine “Sadakatsiz” dizisiyle adından söz ettiren Neslihan Yeşilyurt oturacak. Ekip, film için yarın yeniden sete çıkacak.


Gonca Vuslateri, kara komedi türündeki filmi Doğacan Perkün Güneş’le beraber kaleme aldı. Gonca Vuslateri, film hakkında şunları söylemişti: “Senaryo yazdım sete gireceğiz. Onun heyecanı içindeyim. Senaryodan oyuncu kadrosuna her şey çok güzel. Az kaldı, bitsin sizlerle paylaşacağım zaten.”

Bir haftalık emek çöpe gitti! Gonca Vuslateri'nin 'Cenazemize Hoş Geldiniz' filmi yeniden çekilecek ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri film Cenazemize hoş geldiniz film çekimi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.