Bir Hafta İçinde Fox TV, Show TV ve Kanal D'de 4 Dizi Final Yapıyor! Giden Gidene

Televizyon ekranlarında ekranlara gelen dizilerin reytinglerinin düşük olması nedeni ile final yapmalarına karar veriliyor.

Televizyon ekranlarında ekranlara gelen dizilerin reytinglerinin düşük olması nedeni ile final yapmalarına karar veriliyor. Final yapmasına karar verilen dizilerden kanal D'de yayınlanan Baht Oyunu 12 Ekim Salı günü son defa ekranlara geldi. 17 bölümü geride bırakan dizide Aytaş Şaşmaz ve Cemre Baysel başrollerde yer alıyor.

Bir Hafta İçinde Fox TV, Show TV ve  Kanal D'de 4 Dizi  Final Yapıyor! Giden Gidene

Alınan habere göre 1 hafta içinde 4 dizinin daha ekranlara veda etmesi bekleniyor. Fox TV ekranlarında oynayan Uzak Şehrin Masalı da 5. bölümde final yapmaya hazırlanıyor. İlgi çekemeyen dizi Uzak Şehrin Masalında Timur Acar, Aslıhan Güner, Begüm Birgören gibi oyuncular yer alıyor. Pazar günleri yayınlanan dizi için ilk 3 bölüm yayınlansa da çok dikkat çekmediği için 5. bölümde final kararı alarak ekranlara veda edecek.

Son Yaz Dizisi de Final Kararı Aldı

Cumartesi günleri yayınlanan Fox TV'nin dizisi Son Yaz'da final bölümü ile ekranlara gelecek. Alperen Duymaz, Ali Altay gibi oyuncuların rol aldığı dizi 2.sezonla ekranlara gelmişti ancak düşük reytinglerin gelmesi ile yayından kaldırılma kararı alındı. Dizinin bazı hayranlarının isyan etmesine rağmen beklenen yeterli reytingi alamadığı için Son Yaz dizisi de ekranlara son kez gelecek. 

Show TV Dizisi de Ekranlara Veda Edecek

Show TV ekranlarında oynayan Salı akşamları yayınlanan dizi İçimizden Biri iddialı olmasına rağmen beklediği gibi bir ilgi göremedi gelen düşük reytingler nedeni ile dizinin final yapmasına karar verildi. Çekimleri Muğla’da gerçekleşen dizinin oyuncuları Bora Akkaş ve Özge Yağız'ın oynadığı dizi İçimizden Biri 6. bölümle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Günü değişen dizinin başarısız reyting almasından dolayı iyi bir giriş yapamadığından erken final kararı alındığı açıklandı. Son bölümü 19 Ekim Salı günü yayınlanacak olan dizi izleyicisi ile son kez buluşacak. 

ATV Dizisi İkimizin Sırrı da Final Kararı Aldı

ATV ekranlarında Pazar akşamları ekranlara gelen İkimizin Sırrı dizisi içinde final kararı alındı. 10 Ekim Pazar günü son bölümü yayınlanan dizi  izleyici ile vedalaşırken dizilerin üst üste final yapması dizinin hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.  

Bir Hafta İçinde Fox TV, Show TV ve Kanal D'de 4 Dizi Final Yapıyor! Giden Gidene ile ilgili etiketler kanallar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.