Bir fotoğraf ile CHP ve HDP'nin ne çok foyası ortaya çıktı!

SuperHaber'in ortaya çıkardığı büyük skandalda gözden kaçan bir detay var... HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile fotoğrafı ortaya çıkan PKK'lı terörist Volkan Bora'nın sözde "gazeteci" olduğu ortaya çıktı! Bora'nın "gazetecilik" mesleği arkasına sığınarak yaptığı faaliyetler, Avrupa ülkeleri ve CHP'nin Türkiye'ye yönelik "basın özgürlüğü" eleştirilerini de bir kez daha sorgulanır hale getirdi...

Adıyaman'da 2017'de terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

İlk kez SuperHaber'de, Ceyhun Bozkurt'un yayımladığı o fotoğraflar hakkında açıklama yapan HDP'li vekil, savunmasında adeta şecaat arz ederken sirkatin söyledi!

HDP'li Güzel yaptığı yazılı açıklamada "Volkan Bora gazetecilik yaparken, 2009 sonlarında maruz kaldığı soruşturma ve davalar neticesinde yurtdışına gitmek zorunda kaldı. Ulaşmaya çalışmama rağmen, 2014 yılına kadar kendisiyle hiçbir şekilde görüşemedik" dedi.

"GAZETECİ" TERÖRİSTLER!

HDP Milletvekili Güzel'in bu açıklaması ile gözler bir kez daha "gazetecilik" mesleği arkasına saklanarak kriminal eylemlerde bulunan terör örgütü sempatizanlarına çevrildi.

Sözde gazeteci PKK'lı ile HDP'li vekilin silahlı fotoğraflarının ortaya çıktığı gün CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'in "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" vesilesiyle yaptığı açıklamalar da bu noktada oldukça dikkat çekiciydi.

Dünyada en çok gazetecinin tutuklu olduğu ülkelerin Türkiye, Çin ve Suudi Arabistan olduğunu savunan CHP'li vekil, “Bugün halkın haber alma özgürlüğü için çalışan onurlu gazeteciler büyük baskı altında. Gazeteciler, kendi gazete ofis binalarından daha çok ifade vermeye adliyelere gitmek zorunda kalıyor” dedi.

2021 Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi’nde Türkiye’nin 180 ülke arasında 153’üncü sıraya düştüğünü belirten Alpay Antmen “Demokrasi Endeksi yayınlandı. Türkiye 167 ülke arasında 104. sırada yer aldı. Zambiya, Uganda, Tanzanya, Meksika, Senegal, Kolombiya ve Guatemala gibi ülkeler sıralamada Türkiye'nin üzerinde yer aldı. 2021 Hukukun Üstünlüğü Endeksinde Türkiye 139 ülke içinde 117. sırada. Sudan, Madagaskar, Zambiya, Kenya, Tanzanya,  Paraguay, Kolombiya, Nijerya, Sri Lanka ve Nepal gibi ülkeler sıralamada Türkiye'nin üzerinde yer aldı. AKP’den önce Avrupa Birliği’ne girmeye uğraşıyorduk, AKP sonrası kendimizi Afrika ülkelerinin arasında bulduk” ifadelerini kullandı.

Ancak, geçmişte "gazetecilik" yapan PKK'lı terörist Volkan Bora'nın ortaya çıkan fotoğrafları ve HDP'li vekilin bu konuda yaptığı açıklamalar, terör örgütlerinin "gazetecilik" mesleğini nasıl suistimal ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bir fotoğraf ile CHP ve HDP'nin ne çok foyası ortaya çıktı! ile ilgili etiketler PKK HDP gazeteci gazetecilik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.