Bir eczacı daha Kovid-19 kurbanı oldu

Yeni tip koronavirüs nedeniyle sağlık camiasında kayıplara her gün bir yenisi ekleniyor. Kimi zaman bir doktor, kimi zaman bir hemşire, kimi zaman da bir eczacı virüsün kurbanı oluyor. Dün son sınıf tıp öğrencisi Merve Mercan'ın kaybından sonra bugün de Eczacı Yücel Yıldırım Kovid-19'a yenildi. Türkiye Eczacılar Birliği Yıldırım'ın vefatını, "Bir kişi daha eksildik" mesajı ile duyurdu.

Türk sağlık camiası perşembe günü Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi İnt. Dr. Merve Mercan'ın 45 günlük tedavinin ardından koronavirüs nedeniyle vefatına üzülmüştü. 

Ancak, sağlık alanında hizmet verenlerin kayıplarına hergün bir yenisi ekleniyor. 

Türk Eczacılar Birliği'nin "Bir kişi daha eksildik" mesajı ile yaptığı duyuruya göre Aksaray Eczacı Odası üyesi Yücel Yıldırım Kovid-19 nedeniyle vefat etti.

Bir eczacı daha Kovid-19 kurbanı oldu

Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan Yıldırım Eczanesi'nin hem sahibi hem de mesul müdürü olan Eczacı Yücel Yıldırım sağlık camiasını ve meslektaşlarını derinden üzdü. 

Başta Türkiye Eczacılar Birliği olmak üzere tüm Eczacı odaları Yıldırım'ın vefatı dolayısı ile başsağlığı mesajı yayımladı. 

Bir eczacı daha Kovid-19 kurbanı oldu - Resim : 2

 

Bir eczacı daha Kovid-19 kurbanı oldu ile ilgili etiketler Aksaray Kırşehir Kaman Ecz. Yücel Yıldırım Yıldırım Eczanesi kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.