Bir dönemin ünlü playboyu Abdullah Gençal yoğun bakımda

Sinema ve sahne sanatçıları ile yaşadığı aşklar ile gündeme gelen Abdullah Gençal'ın yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. Bir dönemin ünlü playboyu ve Huzur Giyim Mağazalar zincirinin velihatlarından Gençal'ın, bir görüşme için gittiği İstinye'deki bir AVM'de kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakıma alındığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin tanınmış giyim mağazalarından Huzur Giyim'de huzursuzluk devam ediyor. Ünlü giyim mağazası, üç kardeş arasında 1991’den bu yana süren kavgalar ve mahkemelerin medyada yayınlanması ile biliniyor.

Bir dönemin ünlü playboyu Abdullah Gençal yoğun bakımda

ABDULLAH GENÇAL AVM'DE RAHATSIZLANDI

Ailesinden yıllar önce çeşitli ünlü kadınlarla yaşadığı 'Playboy' hayatı nedeniyle dışlanan küçük kardeş Abdullah Gençal'ın yaşam savaşı verdiği ortaya çıktı.

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre; Gençal bir görüşme için gittiği İstinye'deki bir AVM'de aniden rahatsızlandı. Çevrede bulunanlar tarafından ilk müdahalesi yapılan eski playboy, çağırılan bir ambulans ile Siyami Ersek Kalp Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir dönemin ünlü playboyu Abdullah Gençal yoğun bakımda - Resim : 2

ESKİ ÜNLÜ PLAYBOY KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Doktorların ilk muayenesi sonucu, kalp krizi geçirdiği anlaşılan Gençal'a ilk müdahale yapılarak tedavi altına alındı. Gençal'a ilk tedavisinin ardından acilen anjiyo yapıldı. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından Gençal'ın kalbe giden iki ana damarında tıkanıklık olduğu anlaşıldı.

Bir dönemin ünlü playboyu Abdullah Gençal yoğun bakımda - Resim : 3

KALP KRİZİ İLE BERABER KORONAYA YAKALANMIŞ

Abdullah Gençal'ın hastanede yapılan sağlık taraması ile beraberinde yapılan Covid testinin de pozitif olduğu anlaşıldı. Gençal'a anjiyonun ardından, Covid-19 tedavisi uygulanmaya başlandı. İki damarına stand takıldığı öğrenilen ve hastanede yoğun bakımda tedavisi süren Abdullah Gençal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu söylendi.

Bir dönemin ünlü playboyu Abdullah Gençal yoğun bakımda - Resim : 4

GENÇAL, AİLESİNİ SEZER'E ŞİKAYET ETMİŞTİ

Giyim sektörünün tanınmış firmalarından Huzur Giyim'in velihatlarından Abdullah Gençal, iş yaşamı kadar özel yaşamı ile de gündeme gelmişti.

Gençal, 1990'lı yıllarda sahne ve sinemanın ünlü isimleri ile adının anılması üzerine, ailesinin büyük tepkisini çekmişti. Playboy yaşamından sonra ailesinden veto yiyen ve ağabeyleri ile de arası açılan Abdullah Gençal, dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e mektup yazarak, ailesini maliyeye şikayet etmişti. Yaşanan bu süreçte babası ve kardeşleri ile miras çekişmesi de yaşayan Abdullah Gençal'ın halen süren birçok davası bulunuyor.

Bir dönemin ünlü playboyu Abdullah Gençal yoğun bakımda - Resim : 5

Bir dönemin ünlü playboyu Abdullah Gençal yoğun bakımda ile ilgili etiketler Kalp Krizi abdullah gençal Huzur Giyim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.