Bir dönem Derdiyok'tu şimdi 'Derdiçok'

Eren Derdiyok’un 4 haftadır suskun kalmasının da etkisiyle Galatasaray, oynadığı son 3 Süper Lig maçında rakip filelere sadece 2 gol atabildi. Bunları da Bruma kaydetti.

Lige fırtına gibi başlangıç yapan ve ilk 5 haftada 5 gol atan Eren Derdiyok'un son 4 maçtır suskun kalması Galatasaray'ı da etkiledi. Bu süreçte gol bulmakta zorlanan Galatasaray sadece ligin dibinde bulunan Antalya'ya 3 gol atabildi. Kalan son 3 karşılaşmada ise sarı-kırmızılılar sadece 2 gol bulabildi. Üstelik bunları da Bruma kendi becerisi ile kaydetti.

Deplasmanlarda 1-0'lık sonuçlarla kazanılan Gençlerbirliği ve Adanaspor maçlarında sahne alan Portekizli yıldız, iç sahada kaybeliden Trabzon maçında etkisiz kalınca, Galatasaray da durdu. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Eren Derdiyok'u ceza alanı içerisinde daha fazla topla buluşturmak için yeni bir oluşum içerisine girmeye hazırlanıyor.

Bir dönem Derdiyok'tu şimdi 'Derdiçok' ile ilgili etiketler Galatasaray eren derdiyok
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.