Bir Dizi Aşkı Daha Gündem Oldu! Zeynep Elçin Aşkını Sette Buldu! Bakın O Kim

Dizi basınında her geçen gün bir aşk haberi gündeme geliyor. Son dakika bir habere göre bir dizi aşkı daha ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Zeynep Elçin yeni aşkını dizi setinde bularak dikkat çekti. Ünlü oyuncunun dizi setinde başladığı arkadaşlığı kısa sürede doludizgin bir aşka dönüştü.

Dizi basınında her geçen gün bir aşk haberi gündeme geliyor. Son dakika bir habere göre bir dizi aşkı daha ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Zeynep Elçin yeni aşkını dizi setinde bularak dikkat çekti. Ünlü oyuncunun dizi setinde başladığı arkadaşlığı kısa sürede doludizgin bir aşka dönüştü.

Zeynep Elçin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldığı oyuncu arkadaşıyla aşk yaşamaya başladı. Magazin ve dizi basınına bomba gibi düşen bu haber gazetelerde manşet yarattı.

Bir Dizi Aşkı Daha Gündem Oldu! Zeynep Elçin Aşkını Sette Buldu! Bakın O Kim

ATV ekranlarının en önemli dizi klasikleri arasında yer alan EDHO' daki bu aşk uzun süre konuşulacağa benziyor. Zeynep Elçin kendisi gibi oyuncu olan Görkem Doğan ile dizi setinde yakınlaşmış ve ikili aşk yaşamaya başlamıştı. 

Zeynep Elçin Tatile Çıktı

Zeynep Elçin dizinin çekimlerini tamamlar tamamlamaz soluğu tatilde aldı. Başarılı oyuncu Zeynep Elçin, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Pınar karakteri ile seyircinin karşısına çıktı.

Bir Dizi Aşkı Daha Gündem Oldu! Zeynep Elçin Aşkını Sette Buldu! Bakın O Kim - Resim : 2

Aynı dizide tanıştığı Görkem Doğan ile yakınlaşan yıldız oyuncu, yeni aşkıyla dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Set çekimleri esnasında başlayan arkadaşlıkları yılbaşından bugüne kadar dolu dizgin devam eden Zeynep Elçin ve Görkem Doğan çifti, tatil için Muğla’nın en güzel ilçelerinden biri olan Datça’yı tercih etti.

Gözlerden Uzak Tatildeler 

İkili aşkları ile gündemde yer aldı ve gözlerden uzak tatil yapmayı tercih ettiler. Doğayla iç içe bir tatil yapmayı isteyen gözde sevgililer, gün boyunca denize girip doğada uzun uzun yürüyüşler yaparak tatillerini geçirdiklerini ifade ediyor.

Bir Dizi Aşkı Daha Gündem Oldu! Zeynep Elçin Aşkını Sette Buldu! Bakın O Kim - Resim : 3

Pandemi Tatili Etkiledi

Pandemi dönemi sebebiyle çok uzun bir süredir seyahate çıkma planı yaptıklarını ifade eden Zeynep Elçin, Demir Kadın Neslican filmindeki sahnesi biter bitmez yola çıktıklarını açıkladı. Buradan en kısa zamanda Amsterdam’a gitmeyi istediklerini de sözlerine ekledi. 

Bir Dizi Aşkı Daha Gündem Oldu! Zeynep Elçin Aşkını Sette Buldu! Bakın O Kim ile ilgili etiketler zeynep elçin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.