Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Genç çift nişanlandı

'Güneşin Kızları' dizisiyle ünlenen oyuncu Miray Akay'ın bir dijital platformda yayınlanacak olan 'Limit' dizinin oyuncu kadrosunda yer alan rol arkadaşı Erdem Şanlı ile aşk yaşamaya başladığı ve gizlice nişanlandıkları ortaya çıktı.

Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu Han Medya şirketinin imza attığı Limit adlı dijital dizisinin seti bir aşka ev sahipliği yaptı. Aşk yaşamaya başlayan dizinin genç yıldızları 24 yaşındaki Erdem Şanlı ile 21 yaşındaki Miray Akay'ın evlilik yolunda ilk adımı attığı konuşuluyor.


Lisede okuyan bir öğrenci grubunun etkileyici hikâyesini anlatan dizinin oyuncuları Erdem Şanlı ile Rus asıllı oyuncu Miray Akay aşk yaşamaya başladı.


AİLE TANIŞMASI İÇİN UKRAYNA'YA UÇTULAR

tv100'ün haberine göre; Balıkesir’de yapılan çekimler sırasında yakınlaşan ve aşk yaşamaya başlayan 2 oyuncu nişanlandı. Evlilik planları da yapan Akay ile Şanlı aşklarını sosyal medyadan da ilan etti. Öte yandan genç çift aileyle tanışmak için birlikte Ukrayna'ya gitti.

Miray Akay ile Erdem Şanlı evlilik yolunda ilk adımı attı

 

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Genç çift nişanlandı ile ilgili etiketler Miray Akay Nisan Erdem Şanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.