Bir dizi aşkı daha gerçeğe dönüştü! Oyuncu Deniz Uğur ile Erdinç Gülener'den sürpriz nikah

2017 yılında rol aldıkları 'Bir Deli Sevda' dizisinde karı kocayı canlandıran oyuncu Deniz Uğur ile Erdinç Gülener gerçek hayatta da nikah masasına oturdu.

47 yaşındaki oyuncu Deniz Uğur, bir hafta önce yaptığı açıklama ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ve eski rol arkadaşı kendisinden 3 yaş büyük isim Erdinç Gülener ile evleneceğini açıklamıştı.

Bir dizi aşkı daha gerçeğe dönüştü! Oyuncu Deniz Uğur ile Erdinç Gülener'den sürpriz nikah

GÖKÇEADA'DA SÜRPRİZ NİKAH

Uğur ile Gülener dün Gökçeada’da düzenlenen sade bir törenle hayatlarını birleştirdi. Ünlü oyuncuları yakın çevresi ve dostları mutlu gününde yalnız bırakmadı.

SADE NİKAHA SADE KIYAFETLER

Nikah töreninde Deniz Uğur beyaz elbise ve spor ayakkabı giymeyi tercih etti. Erdinç Gülener ise beyaz pantolon ve lacivert bir gömlek giydi.

Deniz Uğur, nikahtan sonra mutluluk karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

DENİZ UĞUR

4 yıl önce Deniz Uğur ile birlikte rol aldığı 'Bir Deli Sevda' dizisiyle ilgili Erdinç Gülener, "Mesela biz Deniz’le karı-koca oynuyoruz ve ben çok rahat ediyorum. Deniz’in ne yapacağını gözünden anlıyorum. Konuşmadan anlaşabiliyoruz." açıklamasında bulunmuştu.

 Erdinç Gülener

“Günümüz şartlarında ‘Bir Deli Sevda’ yaşamak mümkün mü sizce?” sorusuna ise Gülener, “Tabii ki mümkün. Sevda, aşk her zaman var. İlişkilerde biraz yıpranmış olabiliriz ama hâlâ delice sevdalar var ve bir yerlerde yaşanıyor, biliyorum.” derken Deniz Uğur ise, “Sevdanın her türü delicedir. Aşk dediğimiz şey çok mantıklı bir şey değil. Seçerek, ölçüp biçerek düşünerek karar veremezsin o duyguya. Zaman içinde tecrübe kazandıkça belki bu duyguyu dizginlemeyi öğreniyoruz. Daha mantıklı seçimler yapabiliyoruz. Ama bu da bir tercih” yanıtını vermişti.

DENİZ UĞUR

Uğur daha önce verdiği bir röportajda ise, "Ben, geçmişte birçok kez şiddete maruz kaldım ve sesimi çıkarmakta zorlandım. Çünkü bunu açığa vurmanın beni ezik ve zayıf göstereceğinden korktum. Gururum elvermedi. Ne yaman çelişki, değil mi? Birçok ünlü kadının da şiddete maruz kaldığını ama “marka konumlandırması” zarar görmesin, kariyeri zedelenmesin diye bunun üzerini örttüğünü biliyorum" şeklinde konuşmuştu.

 

 

Bir dizi aşkı daha gerçeğe dönüştü! Oyuncu Deniz Uğur ile Erdinç Gülener'den sürpriz nikah ile ilgili etiketler Gökçeada nikah Düğün Erdinç Gülener deniz uğur Bir Deli Sevda
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.