Bir cinayet daha önlendi! Firari mahkum cephanelikle yakalandı...

10 yıl önce cinayet suçundan cezaevine giren ve 2015'te firar eden mahkum, Diyarbakır'da yakalandı. Hükümlünün üzerinden tabanca ve çok sayıda mermi çıktı.

10 yıl önce Diyarbakır’da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden meydana gelen olaylarda bir kişiyi silahla öldüren ve ‘kasten adam öldürme’ suçundan 20 yıl hapis cezası alan İ.H.G., 2015’te hükümlü bulunduğu Siverek Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar etti.

Sürekli adres değiştirerek kimliğini gizlemeye çalışan İ.H.G.’nin, ailesinin ikamet ettiği Çermik ilçesine geldiği bilgisini alan jandarma ekipleri harekete geçti.

ÜZERİNDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Yol kontrolünde yakalanan cinayet hükümlüsünün üzerinden ruhsatsız tabanca, iki şarjör, 9 milimetre çapında 12 fişek çıktı. Hakkında arama kaydı bulunan İ.H.G., tutuklanarak cezaevine kondu.

Bir cinayet daha önlendi! Firari mahkum cephanelikle yakalandı...

Bir cinayet daha önlendi! Firari mahkum cephanelikle yakalandı... ile ilgili etiketler Diyarbakır cezaevi mahkum Jandarma
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.