Bir buçuk yıl aradan sonra sahneye çıkan Ajda Pekkan'ın görüntüsü şaşkına çevirdi

Türk pop müziğinin Süperstar'ı 75 yaşındaki Ajda Pekkan, bir buçuk yıl aradan sonra sahneye çıktı, Bodrum Günay Restaurant'da konser verdi. Pekkan'ın basına servis edilen fotoğrafında yüzüne yapılan photoshop ise dikkat çekti. Sosyal medyada “75 değil 25 yaşında” yorumları yapıldı.

Pandemi sonrası ilk konserini vermek için Bodrum-Yalıkavak’ta sahneye çıkan Ajda Pekkan, yaza 'merhaba' dedi. Dün akşam sahne alan Süperstar sevilen şarkılarını seslendirdi. Pekkan, sahnede yaklaşık 1.5 saat kaldı.

Panter desenli elbisesiyle dikkat çeken Pekkan “Uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz, sizlerle buluşup birlikte şarkılar söyleyince kendimi çok daha iyi hissediyorum” dedi.

YÜZÜNE PHOTOSHOP YAPTILAR

Pekkan'ın basına servis edilen fotoğrafında yüzüne yapılan photoshop dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, 'Biraz daha shop yapılsa çocukluğuna dönecek', 'Ajda Hanımın gençlik yılları bile bu kadar güzel değil', '75 değil sanki 25 yaşında' şeklinde yorumlarda bulundu.

İşte Ajda Pekkan'ın sosyal medyayı sallayan o karesi...

Bir buçuk yıl aradan sonra sahneye çıkan Ajda Pekkan'ın görüntüsü şaşkına çevirdi

 

 

Bir buçuk yıl aradan sonra sahneye çıkan Ajda Pekkan'ın görüntüsü şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Sosyal Medya Konser Bodrum photoshop süperstar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.