Bir bere, bir telefon ve birer de mermi!

Vatanı savunurken ölümle burun buruna gelen onlarca kahraman bugün hala aramızdaysa kiminin adını şans kiminin mucize koyduğu akıl dışı tesadüfler neticesinde. Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın son paylaştığı 4 fotoğraf tam da bu minvalde. O "Hikmet işte yaşadı bir şekilde" diyerek özetliyor. Öyle fotoğraflar ki görenlerin ekseriyetine "Öldürmeyen Allah öldürmüyor" dedirtiyor.

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, kendisinin de zamanında içinde olduğu çatışmalarda tanık olduğu mucize hayata bağlanış öyküleri taşıyan 4 kare fotoğraf paylaştı sosyal medya hesabından.

Ağar, "Çatışmalardan... Mermi almış silah-kalkan-telefon ve BERE! Bere başındaydı. Hikmet işte, yaşadı bir şekilde. Her birinin çok özel hikayesi var, unutulmamaya, bilinmeye muhtaç." diyor fotoğrafları anlatırken.

İşte Ağar'ın "Hikmet" diye özetlediği o kurtuluşların fotoğrafları...

bere

kalkan

silah

telefon

EFELER TABURU'NUN AVM'Sİ

Abdullah Ağar'ın bir başka paylaşımı ise ölümle burun buruna kalan o çatışma günlerinden yüzlerde gülümsemeye neden olacak cinsten... Fotoğra TSK'nın hayalet taburu EFELER'e ait.

Ağar bu fotoğraf içinse "Herkesin gezip dolaştığı, piyasa yapıp(!) rahatladığı bir AVM’si var! Meskun mahal çatışmalarının metruk günlerinden..." diye not düşüyor...

efeler_avm

Bir bere, bir telefon ve birer de mermi! ile ilgili etiketler Abdullah Ağar Çatışma mermi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.