Bir ayda iki büyük skandal! Öğrenci, öğretmeninin boynunu kesti

Rusya'nın Perm bölgesinde bir ayda tam 2 öğrenci skandalı yaşandı. Geçen hafta Kaza'da meydana gelen kanlı okul saldırısı sonrası şimdi de başka bir okulda öğrencilerden biri, öğretmenini bıçaklayarak boynundan kesti. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırılırken, saldırgan gözaltına alındı.

Rusya'nın Kazan bölgesinde geçtiğimiz haftalarda yaşanana kanlı saldırının ardından bu kez de Perm bölgesindeki Berezniki kentindeki bir okulda öğrencilerden biri, öğretmenine bıçakla saldırdı.

SALDIRGAN ÖĞRENCİ GÖZALTINDA

Yerel İçişleri Bakanlığı yetkililerine göre öğretmen boynundan yaralandı, ancak durumunun çok ağır olmadığı belirtildi. Yakındaki bir hastanede tedavi altına alınan öğretmenin helikopter ile daha Perm Kliniği’ne sevk edileceği kaydedildi. Saldırgan öğrencininse gözaltına alındığı, pedagogların kendisiyle temas kurmaya çalıştığı belirtildi.

Bir ayda iki büyük skandal! Öğrenci, öğretmeninin boynunu kesti

OKULDA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Öğrenci hakkında ‘öldürme amacıyla saldırı’ suçlaması üstünden soruşturma açılırken, soruşturmacılar görgü tanıklarının ifadelerini alıyor. Saldırının ardından tüm okulda eğitime ara verildi ve saldırının gerçekleştiği sınıftaki öğrencilere psikolojik yardım sağlanmakta olduğu kaydedildi.

DAHA ÖNCE DE ÖĞRENCİ SALDIRISINDA 9 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Perm’deki okulda gerçekleşen saldırı, bu ay Kazan’daki bir okulda eski bir öğrencinin silahlı saldırı gerçekleştirmesi sonucu dokuz kişinin hayatını kaybetmesini izliyor. Söz konusu saldırının ardından okulların hepsinde güvenlik önlemlerinin artırılması ve bireysel silahlanma şartlarının sıkılaştırılmasına karar verilmişti.

Bir ayda iki büyük skandal! Öğrenci, öğretmeninin boynunu kesti - Resim : 2

 

Bir ayda iki büyük skandal! Öğrenci, öğretmeninin boynunu kesti ile ilgili etiketler Rusya Öğrenci Öğretmen Saldırı bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.