Bir Atatürk benzeri daha çıktı: Onlar makyajlı!

Atatürk'e benzerliklerini kazanç kapısı haline getiren kişiler tartışma konusu olmuş, hatta birbirlerine girmişti. Bu tartışmalara Ayhan Ayber de dahil oldu. Ayber, kendisinin etkinliklerden ücret almadığını belirterek "En çok ben benziyorum. Onlar makyaj yapıyor." dedi.

Atatürk’e benzeyen bazı kişilerin para karşılığı bayram kutlamalarına, etkinliklere hatta düğünlere katılması tartışma konusu oldu.

Sosyal medyada bu durum “Ulu Önder’in aziz hatırasına saygısızlık” olarak nitelendiriliyor. Aralarında “En çok ben benziyorum” kavgası olan bu kişiler ise “Biz Ata’yı yeni nesillere anlatıyoruz” diyerek kendilerini savunuyor.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre: Atatürk’ü istismar etmekle suçlanan kişilerin başında Göksal Kaya geliyor. Kendisine “Paşam” diyen insanlara elini öptürüp fotoğraf çektiren, frak giyerek gezen Göksal Kaya, “Halkta bir Atatürk özlemi var ve beni görünce de bunu yansıtıyorlar. Ben tiyatro sanatçısıyım. Etkinliklerden para almamdan daha doğal ne olabilir? Suistimal ettiğim yok” diyor.

 Bir Atatürk benzeri daha çıktı: Onlar makyajlı!Göksal Kaya

‘MAKYAJLA BENZETİYORLAR’

 Bursa’da yaşayan emekli milli eğitim müfettişi Nejdet Bardak da “Bunun giderleri var, yüksek fiyat talep etmiyorum. Göksal Kaya’dan ise çok rahatsız oluyorum. Bu adam cidden kendisini paşa zannediyor” diye konuşuyor.

İzmir Tire’den şoför Ayhan Ayber ise “Ben para almıyorum. Üstelik Atatürk’e en çok ben benziyorum. Onlar makyajla benziyor” iddiasında bulunuyor.

Bir Atatürk benzeri daha çıktı: Onlar makyajlı! - Resim : 2

 Nejdet Bardak

‘SARILIP AĞLIYORLAR’

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi udi Ali Ayhan, “Yolda görünce boynuma sarılıp ağlıyorlar. Hiçbirimiz Atatürk gibi olamayız” diyor. İzmir’den elektrikçi Mesut Yontan da, “Bu benzerlikten tek kuruş elde etmedim. Halkın ilgisi güzel ama Atatürk’e kimse benzeyemez. Bu benzerliğin suiistimal edilmesine karşıyım” diye konuşuyor.

 Bir Atatürk benzeri daha çıktı: Onlar makyajlı! - Resim : 3

Bir Atatürk benzeri daha çıktı: Onlar makyajlı! ile ilgili etiketler Posta Atatürk atatürke benzeyen adam göksal kaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.