'Bir araya gelip kumar oynarlarsa biz de gözlerinin yaşına bakmayız'

Ordu Valisi Tuncay Sonel sosyal medya hesabından tüm uyarı ve kısıtlamalara rağmen bir araya gelerek kumar oynayan 19 kişiye isyan etti. Sonel, "19 kişi bir araya gelip pandemiye rağmen hem de kumar oynarsa biz de hiç gözlerinin yaşına bakmayız" dedi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pandemiye rağmen kumar oynandığının tespit edildiğini duyurdu.

"COVİD-19 İLE OYUN OLMAZ"

Vali Sonel paylaşımında, "19 kişi bir araya gelip pandemiye rağmen hem de kumar oynarsa biz de hiç gözlerinin yaşına bakmayız. Covid-19 ile oyun olmaz" ifadelerine yer verdi.

'Bir araya gelip kumar oynarlarsa biz de gözlerinin yaşına bakmayız'

TOPLAM 60 BİN 420 TL CEZA

Kente gerçekleştirilen operasyonda bir araya gelerek kumar oynadığı tespit edilen 19 kişiye, 3 bin 180 TL olmak üzere toplamda 60 bin 420 TL ceza verildi.

'Bir araya gelip kumar oynarlarsa biz de gözlerinin yaşına bakmayız' ile ilgili etiketler Ordu Koronavirüs kumar korona cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.