Bir anda maskesini çıkardı ve öksürmeye başladı

Koronavirüs salgınında vaka sayısı artarken yeni kısıtlamaların gelip gelmeyeceği ise bugünkü Kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, sokak röportajı sırasında bir kadının maskesini çıkararak aniden öksürmesi sonrası şaşkına dönerek geri adım attı.

Koronavirüste artan vaka sayıları sonrası bugün yapılacak Kabine toplantısında yeni kısıtlama kararının alınıp alınmayacağı merakla bekleniyor. Son günlerde ortaya çıkan haberlerde Ramazan Ayı boyunca "tam kapanma" iddiası gündeme gelirken bazı haberlerde ise farklı kısıtlama kararlarının alınmasının beklendiği belirtildi.

CNN TÜRK MUHABİRİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Öte yandan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk vatandaşlara tam kapanma gelmeli mi diye sordu? Vatandaşların çoğu tam kapanma gelmedi derken yaşlı bir teyzenin anlattıkları Fulya Öztürk’ü şaşkına çevirdi.

Bir anda maskesini çıkardı ve öksürmeye başladı

Otobüste birinin maskesini çıkararak öksürmesinden dert yanan yaşlı kadın, “Uymayan o kadar çok kişi var ki. Adam öksürüyor sonra maskesini takıyor. Ben böyle şey görmedim. Otobüste şimdi gelirken ‘Niçin ağzınızı açıyorsunuz’ dedim. Böyle el hareketi yaptı” ifadelerini kullandı. Fulya Öztürk ise duydukları karşısında şaşkına dönerken “Biz daha buradayız, buralardayız” diyerek tepkisini gösterdi.

Bir anda maskesini çıkardı ve öksürmeye başladı ile ilgili etiketler CNN Türk maske Öksürük fulya öztürk vatandaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.