Binyamin Netanyahu'dan, Recep Tayyip Erdoğan'a kriz çıkartacak hadsiz sözler!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küstah sözlerle saldıran terör devleti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi. X hesabından paylaşımda bulunan Altun, "İsrail Başbakanı Netanyahu, soykırımla ilgili herhangi bir şey söyleyebilecek son kişidir.'' ifadelerini kullandı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız sürüyor. İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında en az 8 bin 500'ü çocuk, 6 bin 300'ü kadın olmak üzere, 20 bin 915 Filistinli öldürüldü, 54 bin 918 kişi de yaralandı.

Gazze kasabı Binyamin Netanyahu liderliğinde Filistin'deki İsrial soykırımı devam ederken İsrail'den küstah bir Türkiye açıklaması geldi.

NETANYAHU'DAN KÜSTAH ERDOĞAN AÇIKLAMASI

İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sizin Hitler'den ne farkınız var ya. Bunlar bize Hitler'i de aratacak. Netanyahu'nun yaptıklarının Hitler'den geri kalır yanı var mı?" sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Binyamin Netanyahu'dan, Recep Tayyip Erdoğan'a kriz çıkartacak hadsiz sözler! ile ilgili etiketler Binyamin Netanyahu İsrail Türkiye Recep Tayyip Erdoğan Gazze Filistin Savaş Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları İletişim Başkanlığı Fahrettin Altun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.