Bingöl'de sabaha karşı korkutan deprem!

AFAD verilerine göre Bingöl'ün Yayladere ilçesinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korkutan depremin ardından açıklamada bulunan Bingöl Valisi Kadir Ekinci, kendilerine ulaşan olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bingöl'ün Yayladere ilçesinde saat 03.49'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 km olarak ölçüldü.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Yayladere ilçesinde yaşanan 4,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin, şu an için kendilerine ulaşan olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi.

Vali Ekinci, saat 03.49'da Yayladere ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini hatırlatarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

"Şu an itibarıyla bizlere ulaşan bir olumsuzluk bulunmamaktadır." diyen Ekinci, ekiplerin gerekli kontrolleri ve tespitleri sürdürdüğünü belirtti.

 

Bingöl'de sabaha karşı korkutan deprem! ile ilgili etiketler deprem Bingöl AFAD son depremler kandilli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.