Binance çöktü mü? Binance TR neden açılmıyor, dondu mu?

Binance çöktü mü sorusu gündemde. Binance TR yanlış veri türü hatası ile karşılaşan pek çok kullanıcı araştırmalarına devam ediyor. Peki, Binance TR neden açılmıyor?

Binance yanlış veri türü hatası ile karşılaşan kullanıcılar detayları sorgulamaya başladı. Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı sorunu nedeniyle sisteme giriş yapamayan kullanıcılar, Binance neden açılmıyor sorusuna yanıt aradı.

"Değerli Binance TR Kullanıcılarımız, 

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül 2021 Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile sabah 09.45 - 12.15 arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir.

Yapılan güncelleme çalışması ile sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor, sabrınız için teşekkür ediyoruz."

Binance Nedir?

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu. Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu.

 

Binance çöktü mü? Binance TR neden açılmıyor, dondu mu? ile ilgili etiketler Binance Binance TR
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.