Binance CEO'su Desteklediği Metaverse Coin Projesini Açıkladı!

Dünyaca Ünlü Kripto para borsası Binance'in CEO'su ve kurucusu Changpeng Zhao (CZ) desteklediği Metaverse Coin projesini açıkladı.

Dünyanın en büyük Kripto Borsalarından olan Binance'in CEO'su Changpeng Zhao (CZ) sosyal medya hesabından yakın dönemde piyasaya çıkan Moon Nation Game Metaverse Projesine cevap verdi. Desteklediği Metaverse projesi olarak Moon Nation Game yakında Binance borsasında listenebilir.

Gerçek adı Changpeng Zhao olan ve Kripto para dünyasında CZ olarak bilinen Binance CEO'su, gelecek vaad eden Metaverse coinlerinden olan MNG Coin'in twitter hesabından "Çılgınca" diyerek paylaştı.

Paylaşım sonrası ise Moon Nation Game yatırımcıları, MNG Coin'in yakında zamanda Binance borsasında listenebileceğinin sinyalini aldı.

Bugünki fiyatı ₺0,449401 TRY olan MNG Coin'in işlem hacmi ise ₺2.309.087 TRY oldu.

İşte o tweet

 

Binance CEO'su Desteklediği Metaverse Coin Projesini Açıkladı! ile ilgili etiketler Bitcoin Binance moon nation game mng coin mng coin yorum Changpeng Zhao
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.