Binance CEO'su: G7 ülkelerinin hepsi kriptoya geçiyor

Dünyada en çok kullanılan kripto para borsası olan Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, G7 ülkelerinin kripto paraya geçeceklerini iddia etti.

Geçtiğimiz mart ayından bu yana aşağı yönlü seyir izleyen kripto para borsası, piyasada etkili olan kişiler ve şirketlerin aldığı kararlardan ve haber akışlarından etkilenmeye devam ediyor.

Dünyanın en çok kripto para kullanıcısı olan ve en büyük kripto para borsası Binance'ın CEO'su CZ, piyasayı etkileyecek bir paylaşım yaptı.

"G7 ÜLKELERİ KRİPTOYA GEÇİYOR"

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en zengin iş insanı olan Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almasında etkili olduğu iddia edilen, Binance'ın CEO'sunun son paylaşımı yine dikkat çekti.

Binance CEO'su: G7 ülkelerinin hepsi kriptoya geçiyor

G7 ülkelerinin kripto paraya geçtiklerini belirten CZ, konuya ilişkin farklı bir açıklama yapmadı. 

 

G7 ÜLKELERİ 

Grup Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İtalya, Fransa, Japonya ve Kanada olmak üzere yedi ülkeden oluşmakta olup Avrupa Birliği de G7 içinde temsil edilmektedir.

Üye ülkeler net küresel zenginliğin %64’üne sahip olduğu bilinirken, bu miktarın %5’inin dahi Bitcoin‘e aktarılması, kripto piyasasını çok başka seviyelere ulaştırması beklenmekte.

 

 

Binance CEO'su: G7 ülkelerinin hepsi kriptoya geçiyor ile ilgili etiketler Binance cz G7
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.