Binali Yıldırım'ın rafting keyfi

Memleketi Erzincan'a giden AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın tırpanla ot biçtiği görüntülerin ardından bu kez de rafting yaptığı görüntüler sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Hafta sonunu memleketi Erzincan'da geçiren Binali Yıldırım, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Karasu Nehri’nde rafting yaptı.

Acemoğlu Köprüsü mevkiinde çok sayıda rafting sporcusuyla birlikte rafting botlarına binen Yıldırım ve beraberindekiler, 6 kilometrelik parkurda yaklaşık 2 saat rafting yaparak Kemah ilçesine yakın bölgedeki Saklıbahçe mevkiinde parkuru tamamladılar.

''HERKESİ ERZİNCAN'A BEKLİYORUM''

Karasu Nehrinde rafting sporunu herkesin rahatlıkla yapabileceğini belirten Binali yıldırım, su sporları ve doğa sporlarının yanı sıra Erzincan’ın tarihi ve doğa güzelliklerinin görülmeye değer olduğuna vurgu yaparak herkesi Erzincan’a beklediğini söyledi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen Binali Yıldırım’ın rafting video ve fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaşıldı.

(İHA)

Binali Yıldırım'ın rafting keyfi - Resim : 2

Binali Yıldırım'ın rafting keyfi ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Nehir Erzincan Karasu Nehri rafting

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.