Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ın kaza yaptığı aracın son hali ortaya çıktı!

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç Azerbaycan'da virajı alamayarak takla attı. Kazadan yara almadan kurtulan Yıldırım ve Ayrım, kontrol amaçlı hastanede gözetim altına alındı. Kaza sonrası görüntülenen aracın son hali kazanın boyutunu ortaya koydu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç Azerbaycan'da kaza yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı kapsamında Karabağ’da bulunanYıldırım’ı ve Ayrım'ı taşıyan araç Cebrayıl’den dönüşte virajı alamadı.

HAVA YASTIKLARI AÇILDI

Kaza nedeniyle hava yastıkları açılan araçtan çıkarılan Yıldırım, ambulansla olay yerinden ayrıldı. Yıldırım’ın ve Ayrım'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve Türkiye'ye dönüşü için helikopterle havalimanına götürüleceği aktarıldı.

ARABANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ın kaza yaptığı aracın son hali ortaya çıktı!

Paylaşılan görüntüler kazanın ne derece şiddetli olduğunu gözler önüne seriyor.

İlk müdahale Cumhurbaşkanlığı Sağlık ekibi tarafından yapıldı. Kazanın ardından görüntülenen ve hurdaya dönen otomobil dikkat çekti.

Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ın kaza yaptığı aracın son hali ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.