"Binali Yıldırım İzmir için şanstır, 'Hayır' diyelim Başbakan olarak kalsın!"

CHP milletvekili Atila Sertel, muhalefetin "Hayır" kampanyasına ilginç bir mesajla katkı sağladı. Binali Yıldırım’ın 71 yıl sonra İzmir’den çıkan Başbakan olduğunu belirten Sertel, “Binali Yıldırım İzmir için şanstır. Hayır dersek onu da kurtarmış oluruz” dedi.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) İzmir 3. Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ve Türk-İş’e bağlı İzmir’deki sendikaların Şube başkanlarının katıldığı toplantıya CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Özcan Purçu misafir oldu.

Toplantıda konuşan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de işçi örgütleriyle bundan sonra belirli aralıklarla bir araya geleceğini, Meclis’teki çalışmalarında emek örgütlerinin katkılarının önemli olacağını söyledi.

lgjrthyh

BİNALİ YILDIRIM'I "KURTARACAKLAR"!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için bir şans olduğunu belirten Atila Sertel, “İzmir 71 yıldır Başbakan çıkaramamıştır. Binali Yıldırım, 71 yıl sonra İzmir’den çıkan ilk Başbakan’dır. Bu nedenle İzmir için bir şanstır. Hayır dersek onu da kurtarmış oluruz. Hayır dersek Binali Yıldırımı da parlamenter sistemi de seçimle gelmiş bakanları da korumuş olacağız. Binali Yıldırım’ı İzmir’de herkes tanır. İşadamları, sanayiciler bir sıkıntıları olduğunda ona anlatırlar, çözüm talep ederler ama Başkanlık sisteminde bakanları kimse tanımayacak. Başkanın atadığı bakanlar da halkı değil sarayı dinleyecek“ diye konuştu.

"Binali Yıldırım İzmir için şanstır, 'Hayır' diyelim Başbakan olarak kalsın!" ile ilgili etiketler Binali Yıldırım İzmir atilla sertel hayır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.